Spune Nu Contrafacerii! Nu Pirateriei!

În fiecare an, pe 26 aprilie, statele-membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (OMPI) sărbătoresc Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale, subliniind astfel rolul proprietăţii intelectuale în dezvoltarea economică, culturală şi socială a tuturor statelor lumii.

În cadrul seriei de manifestări ocazionate de celebrarea Zilei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale, A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, sub egida Federației Asociațiilor de Consumatori, lansează Campania Naţională „Nu Contrafacerii! Nu Pirateriei!”, organizează, cu sprijinul Curţii de Apel Bucureşti şi a Centrului Cultural „Casa Artelor” Sector 3, un eveniment omagial ce marchează atât Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, cât și finalul unei săptămâni dedicate domeniului.

Evenimentul se va desfăşura în data de 28 Aprilie 2014, începând cu ora 15.00, la Curtea de Apel Bucureşti – Sala Paşilor Pierduţi.

La acest eveniment vor participa reprezentanți, la cel mai înalt nivel, ai ministerelor, autorităților de reglementare şi aplicare a legislaţiei în domeniul proprietăţii intelectuale, ambasadelor, camerelor de comerţ şi industrie, asociaţiilor profesionale şi patronale, titularilor dreptului de proprietate intelectuală, care vor lua cuvântul în cadrul evenimentului.

Evenimentul se va bucura de prezenţa reprezentanţilor Centrului Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova şi, nu in ultimul rând, ai Asociaţiei de Protecţie a Consumatorilor ADICONSUM din Italia.

Cu acest prilej, va avea loc recepţia oferită de Asociaţia Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România – InfoCons. Participanţii se vor bucura de un concert de muzică clasică oferit de Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3 si susţinut de Orchestra de Suflători a Colegiului Naţional Dinu Lipatti Bucureşti, condusă de Dirijor Prof. Petanca Marcel.

Recunoscut ca un promotor şi organizator de evenimente şi programe culturale de elită, Centrul Cultural “Casa Artelor” Sector 3 se alatură acestui eveniment, devenind un partener de viitor pentru Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – InfoCons.

Totodată, cu această ocazie va fi lansat « Muzeul Contrafacerii » care va cuprinde standuri ale autorităţilor cu drept de sancţiune şi coerciţie în domeniu, căt şi ale unor firme de renume, unde vor fi prezentate produse susceptibile contrafacerii. Vizitarea standurilor expoziţionale din cadrul « Muzeul Contrafacerii » este permisă publicului în perioada 29 – 30.04.2014.

Comunicat primit de la o9atitudine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.