Sorina Placinta: "Adevarata stire este alta. Despre care nu stim mai nimic…"

Sorin Ovidiu Vintu a fost arestat. Mare stire dupa atata amar de ani, de cand sute de mii de oameni si-au pierdut banii la FNI! Ma uit la televizor si nu-mi vine sa cred in ce termeni se dezbate arestarea lui SOV la unele canale. Persoane… importante, nepatate si a caror moralitate este model pentru ceilalti, gen Bogdan Chireac si Lavinia Sandru, se tem in gura mare ca ceea ce, vezi Doamne, i s-a intamplat lui SOV, i se poate intampla oricui in Romania lui Basescu.

De parca ar fi saltat-o mascatii pe maica Tereza, nu pe informatorul Nus, racolat in penitenciar, unde executa o pedeapsa pentru delapidare, omul implicat in frauda de proportii intitulata Fondul National de Investitii! In opinia mea, un recidivist. Pe mine, una, ma intereseaza cu totul altceva: adevarul despre bani. Ce s-a intamplat cu banii depusi la FNI, cine este beneficiarul lor si ce rol a jucat SOV in comedia pentru care raspunde deocamdata doar Ioana Maria Vlas, dar se pregateste, in curand, pe micile ecrane, Nicolae Popa?

Pe de alta parte nu pot sa nu ma intreb daca tot acest circ mediatic nu are menirea sa ne abata atentia de la faptul ca SOV are datorii uriase pe care nu si le poate plati. O recunoaste chiar el intr-una dintre convorbirile cu bunul sau prieten, Nicolae Popa. Si atunci arestarea ii da ragaz sa faca rost de sumele datorate, iar el pozeaza in victima, captand chiar si simpatia creditorilor sai. Nu stiu, e doar un alt scenariu, in aceasta mare de ipoteze care circula acum pe piata… Revenind la lucrurile serioase, singura stire in legatura cu FNI este cea despre care nu avem nicio informatie: banii celor 300.000 de investitori, al caror somn linistit ramane tulburat de Sorin Ovidiu Vintu.

Articol preluat de pe blogul senatoarei PDL de Vrancea, Sorina Placinta

0 Responses to Sorina Placinta: "Adevarata stire este alta. Despre care nu stim mai nimic…"

 1. gogu 11/09/2010 at 07:13

  daca vei afla vreodata vei fi foarte bulversata.

  Răspunde
 2. cititorul 11/09/2010 at 13:17

  in ceea ce ii priveste pe cei 300.000 de fraieri investitori, care “au pus botu”l crezand ca se pot imbogati fara sa depuna niciun efort, eu nu-i compatimesc deloc ! Pai ce, ei s-ar fi uitat din posturile de “boieri peste noapte” mai cu mila la mine si s-ar fi consumat ca eu am ramas cu bani putini ???? Ar fi pus ei mana de la mana sa-mi ofere un avantaj financiar sa ma urce macar o treapta pe scara lunga a bogatilor ???? NUUUUUUUU !
  Cumva au uitat ei la data investitiei tepele de la GERALD sau CARITAS???? Daca au uitat de acele tepe presupun ca au meritat sa si-o ia si ei, mai ales ca nu au tinut cont de “experienta” mea , cel care am pierdut bani investiti la GERALD !!!!!

  Răspunde
 3. cititorul fidel 12/09/2010 at 17:11

  Romania a ajuns o tara de ………
  De-aia au ajuns tot mai multi sa plece. Dupa ce-o parasi toata forta de munca aceasta tara, ce s-or face Base si guvernul lui?
  Felicitari, dle Chelaru, pt ca ati ales si dvs sa parasiti aceasta tara condusa de incompetenti.
  http://blogdevrancea.blogspot.com/2010/09/cat-de-indiferent-am-ajuns.html

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.