Sorina Placinta a fost desemnata femeia lunii decembrie de catre Business Woman

Autor: Catalin DINULESCU

Sorina Placinta a fost desemnata femeia lunii decembrie

Sorina Placinta a fost desemnata femeia lunii decembrie

Senatoarea de Vrancea Sorina Placinta a fost desemnata de catre revista Business Woman femeia lunii decembrie. Sorina Placinta este prezentata ca o persoana cu o energie debordanta si constructiva, care a reusit sa creeze peste 10.000 de locuri de munca din 1993 si pana in prezent. “M-a atras sa devin politician pentru ca am simtit ca asa pot face mai multe pentru oameni.

Sa vorbesti despre succes in aceste vremuri de criza e ca si cum ai vorbi oamenilor despre caldura soarelui dupa zile lungi de ploaie”, sustine femeia care a avut cea mai importanta ascensiune pe scena politica judeteana si nationala in ultimii 10 ani.

Iata si alte declaratii facute de Sorina Placinta reporterilor de la Business Woman: “Stiu, din experienta directa cu oamenii, ca acestia au nevoie de exemplele pozitive ale celor care ii conduc. Imi place sa fiu cea in care oamenii isi regasesc sperantele, poate chiar idealurile. Dar cel mai mult imi place sa stiu ca isi implinesc toate aceste asteptari. Este energia care ma tine vie si in lupta politica. Si care ar trebui, de fapt, sa fie aceeasi cu a oricarui politician, indiferent in ce colt al lumii se afla el. Cu cat misiunea este mai dificila, cu atat satisfactia reusitei este mai mare. Cand insasi viata ta inseamna actiune, orice nivel pe care il atingi in afaceri, oricat ar fi el de inalt, poate fi la un moment dat nesatisfacator. M-a atras sa devin politician pentru ca am simtit ca asa pot face mai multe pentru oameni.

Ajunsesem in acel moment in care voiam sa incerc ceva nou, dar fara a pierde nimic din energia trepidanta pe care ti-o da lumea afacerilor. Dar niciodata succesul nu vine de la sine. Ti-l doresti. Este punctul final al unui drum pe care ti-l construiesti singur. Iar atunci cand incepi acest drum e bine sa stii ce iei cu tine. Dar mai ales, iar asta ar putea fi cel mai greu, la ce renunti. Balastul pe care il arunci peste bord pentru a-i da corabiei un drum cat mai rapid.

Convingerea mea este ca suntem liberi sa ne alegem drumul in viata. Mi-ar placea sa vad ca mai multi oameni au incredere in fortele lor”.

5 Responses to Sorina Placinta a fost desemnata femeia lunii decembrie de catre Business Woman

 1. Bogdan George 04/01/2010 at 17:19

  Udrea, Placinta, Ridzi etc Avem echipa, avem valoare, noi suntem tara tuturor posibilitatilor 😀

  Răspunde
 2. Florin 04/01/2010 at 21:11

  Domnule Bogdan,ati uitat se pare de Oprisan,Vanghelie,Orban sau Adomnitei… Observ ca tare va mai irita succesul real al celor portocalii… Sorina Placinta ar trebui apreciata pentru ceea ce face, pentru ca intr-adevar demonstreaza ca daca vrei,chiar poti! Fiti va rog mai obiectiv.

  Răspunde
 3. Liviu 05/01/2010 at 18:47

  Domnule Florin, dumneavoastra chiar reusiti sa fiti un om obiectiv cand suntem in stadiul in care suntem de 20 de ani incoace si cand toata clasa noastra politica este O APA SI UN PAMANT! Acesta de abia e un punct de vedere obiectiv.Atunci cand pe langa nulitatile ce ni se afiseaza in general in media,se mai afiseaza si ultimii oameni ai tarii,politicienii,care ,precum niste parveniti sinuosi posteaza ca primii oamenii demni si morali ai societatii. Domnilor,aceasta este obiectivitatea.

  Răspunde
 4. Aneta Duduleanu 06/01/2010 at 09:33

  Cat a costat chestia asta?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE