SONDAJ Vrancea Media pentru alegerile locale de la Focşani: USL pare a avea asigurate fotoliul de primar şi majoritatea în Consiliul Local

Sondajul a fost unul confidenţial. Respondenţii nu au fost fotografiaţi sau filmaţi. Imaginea de mai sus este una generică, de la o altă acţiune Vrancea Media

În ultimele două săptămâni patru reporteri Vrancea Media au făcut un sondaj pe străzile din Focşani cu privire la intenţiile de vot ale locuitorilor urbei de pe Milcov la alegerile locale. Persoanele intervievate au fost rugate să răspundă la următoarea întrebare, (fără a li se cere numele, confidenţialitatea opţiunii fiind asigurată):

“Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri la Primăria Focşani şi Consiliul local Focşani, cu cine aţi vota?

Variante de răspuns:

1. USL, 2. PDL, 3. Partidul Verde, 4. Partidul Poporului, 5. PRM-PNG, 6. UNPR, 7. Un candidat independent, apolitic, 8. Nu ştiu, 9. Nu votez“.

Se poate observa că nu am făcut un sondaj separat pe Primărie, respectiv CL Focşani, ci unul “generalist”. 

Persoane abordate: 308.

Persoane care au acceptat să răspundă la sondaj: 269 (eşantion reprezentativ la nivelul unui oraş care are aproximativ 82.000 de persoane cu drept de vot).

Persoane care nu au vrut să discute cu reporterii sau care au spus că preferă să nu răspundă: 39.

Reporterii Vrancea Media au abordat persoane din toate categoriile de vârstă, echilibrul pe grupe de vârstă (18 – 30 ani, 31 – 50 ani, 51 – 75 ani) fiind asigurat, lucru foarte important de altfel! Aproximativ 100 de persoane din fiecare categorie au fost abordate.

Iată ce opţiuni au avut focşănenii intervievaţi:

1. USL: 70 de persoane

2. Nu ştiu: 46 de persoane

3. Nu votez: 44 de persoane

4. Nu vreau să discut/răspund: 39 de persoane

5. PDL: 31 persoane

6. Un candidat independent, apolitic: 28 persoane

7. Partidul Verde: 21 persoane

8. Partidul Poporului: 19 persoane

9. PRM-PNG: 6 persoane

10. UNPR: 4 persoane

Pe site-ul nostru continuă sondajul online, unul securizat, încercările de fraudă fiind imposibile la un nivel care să influenţeze procentele finale, fără ca echipa tehnică a ziarului să nu sesizeze acest lucru, în baza IP-urilor la care are acces şi a frecvenţei de votare. Puteţi răspunde la sondajul online bifând opţiunile dvs. mai jos:

[poll id=”4″]

4 Responses to SONDAJ Vrancea Media pentru alegerile locale de la Focşani: USL pare a avea asigurate fotoliul de primar şi majoritatea în Consiliul Local

 1. observator 02/04/2012 at 01:45

  deci cei care voteaza politic ar fi 151. Asta inseamna USL 46 % , PDL 21%, Partidul Verde 14 %, Partidul Poporului 13 % , PRM-PNG 4 % , UNPR 2 % . Daca PRM-PNG si UNPR nu obtin 5% se prea poate ca USL-ul sa treaca prin redistribuire de 50% . Dar acest sondaj nu poate fi valabil decat pe Focsani, pe judet cu totul alta este situatia. Oricum pentru unii acest sondaj ar fi o catastrofa chiar daca sunt primii. Destul de uimitor si scorul PDL-ului, se pare ca si-au format un nucleu dur, poate neamurile directorilor de deconcentrate.

  Răspunde
  • Cristi IRIMIA 02/04/2012 at 01:51

   Evident ca sondajul este pe Focsani. Si sa nu-i neglijam pe cei nehotarati inca. Sunt foarte multi…locul 2 in sondaj!

   Răspunde
 2. Pitziponcul 03/04/2012 at 11:56

  irimia, am auzit ca vrei sa ajungi consilier local si ca vei candida la Primarie. Iti uram succes, dar nu era nevoie sa apelezi la tertipuri din astea

  Răspunde
  • Cristi IRIMIA 03/04/2012 at 12:41

   @ Care tertip? Nu te inteleg deloc Sondajul e real. Daca nu ne crezi du-te pe strada si fa si tu unul!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.