PSD respinge atacurile PD-L Vrancea, in scandalul afiselor distruse

Editor stire: Cristi IRIMIA

PD-L au reclamat faptul ca oamenii PSD-ului le-au rupt bannerele

PD-L au reclamat faptul ca oamenii PSD-ului le-au rupt bannerele

Partidul Social Democrat a trimis un comunicat de presa dupa atacurile democrat-liberalilor indreptate impotriva celor pe care ii banuieste ca le-au distrus afisele si bannerele electorale. Iata care este comunicatul primit la redactie: ”PSD spune “NU!” minciunii, manipulării şi mârlăniei. PSD Vrancea doreşte să  sancţioneze acuzaţiile pe care unele persoane care au devenit politicieni prin metoda „privatizării votului” le-au făcut pe parcursul acestei săptămâni.”

Astfel, PSD doreşte să atragă atenţia cetăţenilor judeţului Vrancea că sunt victimele unui scenariu de manipulare pus la punct de către un partid politic care, din disperare, este dispus să  facă orice pentru a câştiga un vot în plus. În acest sens, domnii şi doamnele respective vor să impună ca temă de campanie faptul că PSD este un fel de lup rău care rupe materialele electorale ale mioarei de cotroceni fără a prezenta opiniei publice, pe care o intoxică cu astfel de minciuni, nici un fel de probă. Logica lor, care ţine mai degrabă de domeniul patologic, este simplă: „dacă un afiş PDL a fost rupt el nu putea fi rupt decât de un pesedist!”.

PSD vrea să transmită cetăţenilor judeţului Vrancea că  nu este preocupat de afişajul electoral al adversarilor politici şi că nu îşi iroseşte resursele umane şi materiale în astfel de acţiuni de film SF imaginate de disperarea unora care îl visează noaptea pe Marian Oprişan.

PSD este preocupat doar de acţiunile care i-ar putea face pe vrânceni să aibă o viaţă mai bună. PSD este preocupat ca lucrările la DN 2 D Focşani-Târgu Secuiesc să se finalizeze mai repede la fel cum este preocupat şi de faptul că micii crescători de animale nu şi-au primit subvenţiile. PSD, ca un partid care pune românii pe primul loc, este preocupat şi de faptul că Euro creşte, în fiecare zi, iar miniştri iresponsabili, care au beneficiat de scutiri de taxe şi impozite de 5,5 milioane Euro sunt preocupaţi de afişele mioarei de cotroceni şi nu de soluţiile care ar trebui luate de Guvernul 2 x 1 pentru ca românii, vrâncenii să îşi poată plăti factura la încălzire în iarna acestui an.

Totodată, PSD constată faptul că cetăţenii din judeţ nu mai suportă agresivitatea publicitară a mioarei de cotroceni şi acum, înainte de alegeri, l-au dat jos de pe garduri şi de pe stâlpi ca mai apoi să îl dea jos din fruntea ţării. Aceasta este, în fapt, marea frustrare a celor de la PDL care înţeleg faptul că opinia generală este aceea că nu îi mai vor…nici măcar ca afiş pe garduri.

Le mulţumim cetăţenilor că au înţeles că trebuie să  spună „NU” dictatorului şi că au înţeles că  data noii revoluţii a românilor este 22 noiembrie 2009.

În altă ordine de idei îi asigurăm pe cetăţenii judeţului Vrancea că după data de 7 decembrie când noul premier, nominalizat de preşedintele României, domnul Mircea Geoană, va depune jurământul în ţară nu vor mai avea loc genul de abuzuri care au loc, în acest moment, în judeţul nostru.

 1. Garda de Mediu nu îi va mai amenda pe oamenii de afaceri şi pe primari doar pe criterii politice.
 2. Garda Financiară nu va mai face controale politice, iar comisarii Gărzii Financiare îşi vor recăpăta demnitatea pierdută o dată cu venirea smardoiului super inteligent la comanda acestei instituţii.
 3. Prefectul nu va mai dispune verificări politice la primari şi nu va mai încerca să îi suspende din funcţie doar pentru că nu au „tatuaj” cu PDL.
 4. Medicii veterinari din cadrul DSV Vrancea nu vor mai fi puşi să dea amenzi politice oamenilor de afaceri care nu pun afişul mioarei de cotroceni în geam.
 5. Directorii instituţiilor publice vor fi numiţi în funcţie doar pe criterii profesionale şi nu pentru că sunt rudele prefectului Oprea Păpuşă sau ale smardoiulu Mălureanu de la Garda Financiară.

Pe data de 22 noiembrie 2009 PSD Vrancea vă cheamă la noua revoluţie care, după 20 de ani de la Revoluţia din 1989, nu va mai avea loc în stradă ci la urne, în secţiile de votare, acolo unde noi toţi va trebui să spunem „NU!” minciunii, manipulării şi mârlăniei şi să arătăm că nu ne este frică şi vrem să scăpăm de noul dictator.

Comunicat primit de la Biroul de presă al PSD Vrancea

One Response to PSD respinge atacurile PD-L Vrancea, in scandalul afiselor distruse

 1. anonim 31/10/2009 at 15:04

  Anul trecut fiind in plina campanie electorala pentru PSD filiala Focsani, am participat la asa-zisele “actiuni de campanie” in care am vazut de toate, in special in zonele rurale: SE RUPEAU afisele adversarilor, se lipeau afise peste afisele concurentei, se lipeau afise in locuri interzise.

  Plus ca ni s-au promis niste sume de bani pentru ajutorul la campanie si nu ni s-a dat suma promisa iar in unele cazuri persoanele nu au mai primit nimic. S-au folosit scutiri FALSE pentru motivarea absentelor elevilor, scoase de un anumit doctor stomatolog de undeva din zona policlinicii 2.

  Dovezi nu am, doar scutirea pe care nu mi-a primit-o la scoala.
  Daca voi mai participa la campanie, desi ma indoiesc, voi aduce dovezi video prin care “micii sustinatori ai partidului” rup afisele concurentei.

  Va multumesc. anonim. 18 ani!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.