ŞOCANT: Profesorul George Petrescu este acuzat de mama unei fetiţe: "Mi-a pipăit copilul… A sărutat-o pe gură…!" Petrescu va fi anchetat de Poliţie dacă părinţii fetiţei vor face plângere penală

Profesorul de sport Gheorghe Petrescu, de la Şcoala Budeşti, din localitatea Coteşti, este acuzat de un comportament inadecvat faţă de o fetiţă de clasa a treia, în vârstă de zece ani. În reclamaţia adresată de părinţi autorităţilor se arată ca incidentul s-a petrecut în afara orelor de curs, atunci când fetiţa se afla împreună cu alte două colege în incinta şcolii. Atunci ar fi avut loc o îmbrăţişare între cei doi, care a fost considerată nepotrivită de către mama fetei, cea care a făcut reclamaţie la directorul şcolii.

Profesorul Petrescu raspunde de echipa de fotbal din Cotesti

Profesorul Gheorghe Petrescu, în vârstă de 55 de ani, are o vechime de trei decenii la catedră. Primarul comunei este sceptic cu privire la aceste acuzaţii şi vrea să creadă că este doar o interpretare greşită a unui gest, care ar fi putut avea o conotaţie paternă, în contextul în care tatăl elevei este plecat la muncă în Italia. “Eu nu cred, totuşi, că s-a întâmplat un asemenea lucru. Dacă este aşa, atunci este foarte urât, atât pentru şcoală, cât şi pentru profesor. Îl cunosc de 30 de ani pe domnul profesor şi este un om serios, însă nu contează ceea ce cred eu, ci ceea ce se dovedeşte. Îmi pare rău să aud asta, mai ales că domnul profesor a fost şi directorul şcolii timp de opt ani, dar nici nu aş vrea să cred că este o campanie de denigrare împotriva lui”, ne-a declarat Ion Dorel Bolovan, primarul Cotestiului.

Acesta a precizat că eleva care-l acuza pe profesor face parte dintr-o familie serioasă, care se preocupă de îngrijirea şi educaţia celor doi copii, în timp ce tatăl întreţine financiar familia lucrând în Italia.
Profesorul Gheorghe Petrescu nu a răspuns la telefon pentru a-şi spune punctul de vedere cu privire la acuzaţiile care i se aduc. Din informaţiile noastre, cadrul didactic ar fi spus unor apropiaţi că gestul nu a fost altceva decât o îmbrăţişare părintească. Cazul a ajuns şi în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului, care urmează să analizeze situaţia. (Ana-Maria BOICU)

UPDATE: Informatiile obtinute de reporterii Vrancea Media dupa publicarea articolului indica faptul ca Petrescu a avut comportamente nepotrivite si fata de alte eleve de-ale sale in anii trecuti. Nici un parinte nu l-a reclamat insa la Politie sau la ISJ Vrancea, fapt inacceptabil in opinia noastra. Politia va demara maine, conform informatiilor pe care le detinem, o ancheta in ceea ce-l priveste pe Petrescu, parintii fetitei fiind hotarati sa depuna plangere penale. Petrescu se ocupa de foarte multi ani si de echipa de fotbal Zorile Cotesti. In calitate de jucator sau antrenor, Petrescu a avut adesea comportamente violente, din punct de vedere verbal. Eliminat sau suspendat de mai multe ori in cariera pentru injuriile repetate aduse adversarilor sau arbitrilor, George Petrescu este, de multe ori, sperietoarea celor care vin sa joace sau sa arbitreze la Cotesti. (Redactia)

2 Responses to ŞOCANT: Profesorul George Petrescu este acuzat de mama unei fetiţe: "Mi-a pipăit copilul… A sărutat-o pe gură…!" Petrescu va fi anchetat de Poliţie dacă părinţii fetiţei vor face plângere penală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.