Situația cazurilor de COVID 19 astăzi în Vrancea

În județul Vrancea, în data de 26 august 2020, după intrarea în vigoare a Legii 136/2020 privind carantina și izolarea, se află în carantină la domiciliu 185 persoane, 0 în izolare instituționalizată și 96 în izolare la domiciliu.

În spitalele de la Focșani și Adjud se află internați 96 de pacienți, dintre care șapte la secția ATI, trei la Focșani, patru la Adjud. Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 1331, iar a persoanelor decedate la 95. Direcția de Sănătate Publică Vrancea a efectuat până acum 15601 de teste, fiind depistate 2330 de persoane pozitive.
Reamintim faptul că a fost înființată o linie TelVerde – 0800800165, la care cetățenii vor putea sesiza cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară.

Prefectul Gheorghiță Berbece face apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Având în vedere evoluția cazurilor de COVID-19 în județul Vrancea, solicităm cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații precum și evitarea deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.