Siegfried Mureșan, candidat PNL la europarlamentare, a anunțat că va pune umărul la dezvoltarea regiunii din care face parte și Vrancea

Actualul europarlamentar Siegfried Mureșan, purtător de cuvânt al Partidului Popular European, este unul dintre candidații Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Siegfried Mureșan reprezintă un etalon al valorii pe care PNL îl propune, în contradicție cu PSD, partide care a adus în prim-plan politicieni de o slabă valoare, politicieni care nu știu nici măcar să se exprime corect gramatical.

Siegfried Mureșan a avut o activitate extrem de fructuoasă în mandatul 2014 – 2019 ca europarlamentar, fiind unul dintre cei mai valoroși oameni din Parlamentul European. Cifrele sale vorbesc de la sine: 95,5 % prezență la sesiunile de voturi din Parlamentul European, 79 de luări de cuvânt în plenul Parlamentului European, 30 de rapoarte în calitate de raportor al Grupului PPE din Parlamentul European, 14 rapoarte în calitate de raportor al Parlamentului European, 25 de întrebări parlamentare, 12 propuneri de rezoluție, 3 avize în calitate de raportor pentru aviz și 3 declarații scrise.

Îmi propun, în următorii cinci ani, să aduc Parlamentul European mai aproape de oameni. Ultimele alegeri au demonstrat că europenii s-au îndepărtat de Uniunea Europeană, iar pe acest fond au apărut şi curentele extremiste. Eu vreau să readuc Uniunea Europeană acolo unde îi este locul – lângă oameni.
Vreau ca Uniunea Europeană să ajute la crearea de locuri de muncă, în special pentru tineri, să favorizeze inițiativa privată și spiritul antreprenorial. Investițiile private sunt cele care creează locuri de muncă stabile și bine plătite”, a declarat Siegfried Mureșan în legătură cu o parte din prioritățile sale.

Candidatul PNL a vizitat Vrancea în urmă cu câteva săptămâni și va reveni aici de mai multe ori pentru că vrea să ajute comunitatea cu privire la câteva probleme esențiale pentru dezvoltarea zonei. Din acest punct de vedere el și-a propus să depună ”toate eforturile pentru ca fondurile europene să fie alocate în acele domenii care duc cu adevărat la creștere economică durabilă şi generează locuri de muncă”.

Pe de altă parte, Mureșan a anunțat deja că, în calitate de eurodeputat, a spus și va spune mereu NU risipei banului public, cu referire și la modul în care administrația PSD din Vrancea ”jonglează” cu banii de la buget. ”Nu vreau ca generațiile viitoare să suporte costurile nesăbuinței politicienilor. Vreau să ajut Vrancea să se dezvolte. Există multe pârghii, trebuie doar să fie folosite, iar fondurile europene reprezintă o soluție”, a afirmat clar Siegfried Mureșan. (M. S.)

One Response to Siegfried Mureșan, candidat PNL la europarlamentare, a anunțat că va pune umărul la dezvoltarea regiunii din care face parte și Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.