Şi Mărăşeştiul a stins lumina !

“Ora Pământului” este un eveniment de factură internaţională, care are scopul de a atrage atenţia asupra încălzirii globale. “Patrula Ecologică”, în colaborare cu TNL Mărăşeşti şi sprijinită de către primar Valerică Chitic şi de către deputatul PNL Laurenţiu Ţigăeru Roşca, a organizat sâmbătă, 23 martie 2013, o activitate privind acest eveniment.

TNL Marasesti Earth Hour 2013

Activitatea a avut ca scop responsabilizarea cetăţenilor, timp de o oră, în ceea ce priveşte reducerea consumului de energie. Neavând vremea de partea noastră, aceasta făcând practic imposibilă desfăşurarea programului în Parcul Civic, aşa cum se stabilise iniţial, activitatea s-a realizat în cadrul Pieţei Agroaliamentare, lângă sediul TNL Mărăşeşti.

Au fost prezente în jur de 50 de persoane, adulţi si tineri de toate vârstele. Activitatea a constat în realizarea unei machete a Mausoleului de la Mărăşeşti din candele, fiecare dintre noi a purtând câte o brăţară fosforescentă. Aceasta a fost a doua ediţie ce a avut loc în Mărăşeşti cu ocazia Orei Pământului, o actiune ce o vom promova an de an încercând în acelaşi timp a-i etala însemnătatea.

Comunicat primit de la Ionuţ Anghel, purtător de cuvânt al Organizaţiei TNL Mărăşeşti

One Response to Şi Mărăşeştiul a stins lumina !

  1. Pingback: Ora Pamantului 2013 la Focsani ! - Blogosfera Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE