Senatorul PNL de Vrancea, Cătălin Toma: ”Guvernanții au obligația să asigure o susținere reală pentru oamenii de afaceri”

Eurostat Regional Yearbook 2017 a anunțat recent cele mai noi date disponibile privind situația firmelor închise de către românii care au vrut să facă o afacere. Astfel, România avea cea mai mare rată a mortalității firmelor din Uniunea Europeană, în anul 2013, potrivit anunțului făcut pe 15 septembrie de către Biroul european de statistică Eurostat.

În cele 8 regiuni de dezvoltare ale României circa 25% dintre firmele existente în industrie, construcții și servicii se închideau în 2013.

România a înregistrat, din păcate, cea mai mare rată a ”mortalității” firmelor din UE, mult peste media europeană, de 9%. În condițiile date, guvernanții au obligația să asigure o susținere reală pentru oamenii de afaceri, de la o stabilitate legislativă până la fonduri nerambursabile acordate fără hățișuri legislative care mai mult îi încurcă pe antreprenori decât să-i ajute”, a precizat senatorul PNL de Vrancea Cătălin Toma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.