Senatorul PNL de Vrancea Cătălin Toma: ”Examenul de capacitate durează trei ore. Pentru audierea miniștrilor au fost alocate câte 30 de minute”

Cătălin Toma, președinte al PNL Vrancea și senator ales în urma scrutinului din 11 decembrie 2016, a participat astăzi la audierea Anei Birchall, propunerea PSD ca Ministru delegat pentru Afaceri Europene.

Toma a precizat că a încercat să afle dacă Ana Birchall ”susține ideea premierului Sorin Grindeanu de a izola țara cu garduri, însă răspunsul a fost neconcludent”. Senatorul Toma susține că asemănătoare a fost și prestația Mihaelei Toader, Ministrul delegat pentru Fonduri Europene: ”Din păcate, dumneaei a preferat să se ascundă în spatele unor declarații tehnice”.

Președintele PNL Vrancea a scos în evidență și faptul că examenul de capacitate durează trei ore, în vreme ce pentru audierea miniștrilor au fost alocate doar câte 30 de minute, insuficient pentru ca membrii comisiei să afle de la pretendenții la funcții în Guvern o serie de aspecte foarte importante.

Senatorul Cătălin Toma a concluzionat spunând că ”Guvernul Grindeanu este unul insipid, incolor și inodor. Precum monoxidul de carbon și cu siguranță la fel de letal pentru România. Singura “calitate” este aceea că e plin de sinecuri. Dragnea și-a plantat oamenii de încredere peste tot, iar din lipsă de locuri a mai înființat niște ministere. Să fie pentru toată lumea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.