Senatorul PNL de Vrancea Cătălin Toma a anunțat că demisionează din funcția de primar al comunei Jariștea

Senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea, a anunțat astăzi că demisionează din funcția de primar al comunei Jariștea, deoarece funcţia de senator nu-i permite să deţină simultan două astfel de funcţii.

Chiar dacă fizic trebuie să fiu în Senatul României pentru a realiza proiectele pe care le am în minte încă de dinainte de alegeri şi prin care ştiu sigur că voi contribui la ridicarea nivelului de trai al fiecărui român, inima mea rămâne în Jariştea, acolo de unde am plecat, dar unde voi trăi şi mă voi întoarce mereu.

Am lăsat în comuna Jariştea proiecte finalizate, dar şi proiecte începute, aflate în curs de derulare. Sunt convins că aceste proiecte sunt pe mâini bune, atât datorită faptului că mă bazez pe puternica echipă a Primăriei comunei Jariştea, cât şi datorită sprijinului pe care aceasta îl va avea necondiţionat din partea Consiliului Local al comunei Jariştea. Conform legislației în vigoare domnul viceprimar, Neculai Cristudor, va prelua toate atribuțile primarului până la organizarea alegerilor”, a anunțat Cătălin Toma.

Acesta le-a mulțumit tuturor jăriștenilor pentru sprijinul acordat în cei aproape 9 ani de administrație publică locală. ”Vă asigur că voi rămâne mereu pentru dumneavoastră nu politicianul, nu primarul, nu senatorul, ci omul Cătălin Toma! Mă înclin cu respect în faţa dumneavoastră!”, a încheiat fostul primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.