Senatorul PNL Cătălin Toma a anunțat astăzi preluarea președinției COSAC de către Comisia de Afaceri Europene

Astăzi a fost o zi extrem de importantă pentru Comisia de Afaceri Europene din cadrul Senatului României. Aceasta a preluat, de la partenerii austrieci, președinția Comisiilor parlamentare pentru afaceri europene ale parlamentelor Uniunii Europene (COSAC).

“Servus Europa” a fost motto-ul prin care Austria a dorit să impulsioneze dialogul între cetățenii Uniunii Europene în perioada deținerii președinției Consiliului UE. Astăzi, România a preluat această onoare, iar sloganul va fi „Coeziunea, o valoare comună europeană“. O adevărată provocare, responsabilitate dar și oportunitate pentru România în perioada 1 ianuarie – 1 iulie 2019.

La reuniunea de la Viena senatorul PNL Cătălin Dumitru Toma a participat alături de președinții și membrii comisiilor de afaceri europene din Uniunea Europeană, următoarea întâlnire fiind programată la București, în perioada 20 – 21 ianuarie 2019, în organizarea Comisiei de Afaceri Europene a Senatului României.

La Viena s-a discutat inclusiv despre BREXIT și despre fenomenul migrației. Ne-am întâlnit cu omologii austrieci, dar și cu E.S. Bogdan Mazuru, ambasadorul României în Austria. Reuniunea plenară a COSAC are un rol foarte important mai ales în aceste vremuri complicate din mai multe puncte de vedere, la nivel european”, a precizat senatorul Cătălin Dumitru Toma.

Departament Comunicare Birou Senatorial Cătălin Dumitru Toma, 20 noiembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.