Senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea: “Vrâncenii sunt așteptați lângă Rareș Bogdan pentru a-i arăta cartonașul roșu administrației roșii. E timpul!

Duminică, 5 mai, la Focșani va veni candidatul aflat pe poziția întâi pe lista Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, omul care a declarat la Constanța că „baronul are gardul de la proprietate mai lung decat podul lui Anghel Saligny de la Cernavoda si podul de la Vadu Oii”.

Voievodul Ștefan cel Mare, în vremuri de restriște, a venit în țara Vrancei și a primit ajutor de la Tudora Vrâncioaia și fii săi. De atunci, după dania domnească scrisă pe piele de vițel, fiii Vrâncioaiei au ajuns stăpânii Munţilor Vrancei, de la Trotuş până în valea Bâsca a Buzăului. A sosit timpul ca vrâncenii să ceară o administrație corectă, o guvernare performantă, o reprezentare în fața Europei demnă de istoria lor.

„Vrâncenii trebuie să compare modul în care au evolut orașele și comunele conduse de liberali, în special cele din Ardeal, acolo unde au fost atrase fonduri europene și investitori, unde deosebirile față de comunitățile din Vest se estompează. Vrâncenii trebuie să vadă rezultatele obținute de europarlamentarii liberali și să le acorde din nou încrederea și votul lor” a declarat senatorul Cătălin Toma.

Material realizat de SC Media Vemo SRL la comanda PNL. Cod mandatar financiar 41190007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.