Senatorul Cătălin Toma, despre cum vrea PSD să susțină proiectele UDMR și despre… ”Festivalul Drumurilor Neasfaltate”

Președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a susținut recent o conferință de presă în care s-a referit la ultimele evenimente de la nivel național și județean. Cătălin Toma a tras un semnal de alarmă cu privire la proiectul de lege prin care ziua de 15 martie ar putea deveni Ziua Maghiarilor din România, dacă PSD și ALDE vor tolera acțiunea UDMR și dacă se va depăși termenul de adoptare tacită care se împlinește pe 23 octombrie.

PNL va solicita introducerea pe ordinea de zi a proiectului inițiat de UDMR, pentru a se vota respingerea lui, altfel va fi adoptat tacit. Cam ăsta cred că este planul UDMR, cu largul concurs al PSD și ALDE. Numai dacă dai o căutare pe Google ca să vezi ce a reprezentat data de 15 martie pentru români și rămâi înfiorat… ”, a precizat Cătălin Toma.

Acesta a mai scos în evidență faptul că PSD și ALDE își protejează miniștrii penali și că PNL nu va face niciodată scut în fața politicienilor care au probleme cu legea.

În ceea ce privește Festivalul Viei și Vinului, Bachus 2017, senatorul PNL de Vrancea a afirmat în mai multe rânduri că la mijloc este vorba despre cheltuieli exorbitante ale administrației PSD, în timp ce viticultorii vrânceni sunt ignorați și ajung în situația să vândă kilogramul de struguri cu 1 leu. ”Oprișan ar organiza, mai bine, Festivalul Drumurilor Neasfaltate” și îi reamintesc că în Vrancea există un drum județean DJ 205 N pe care a promis că-l va asfalta”, a punctat Cătălin Toma. (Leo M.)

2 Responses to Senatorul Cătălin Toma, despre cum vrea PSD să susțină proiectele UDMR și despre… ”Festivalul Drumurilor Neasfaltate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.