Senatorul Cătălin Toma, despre cum vrea PSD să susțină proiectele UDMR și despre… ”Festivalul Drumurilor Neasfaltate”

Președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a susținut recent o conferință de presă în care s-a referit la ultimele evenimente de la nivel național și județean. Cătălin Toma a tras un semnal de alarmă cu privire la proiectul de lege prin care ziua de 15 martie ar putea deveni Ziua Maghiarilor din România, dacă PSD și ALDE vor tolera acțiunea UDMR și dacă se va depăși termenul de adoptare tacită care se împlinește pe 23 octombrie.

PNL va solicita introducerea pe ordinea de zi a proiectului inițiat de UDMR, pentru a se vota respingerea lui, altfel va fi adoptat tacit. Cam ăsta cred că este planul UDMR, cu largul concurs al PSD și ALDE. Numai dacă dai o căutare pe Google ca să vezi ce a reprezentat data de 15 martie pentru români și rămâi înfiorat… ”, a precizat Cătălin Toma.

Acesta a mai scos în evidență faptul că PSD și ALDE își protejează miniștrii penali și că PNL nu va face niciodată scut în fața politicienilor care au probleme cu legea.

În ceea ce privește Festivalul Viei și Vinului, Bachus 2017, senatorul PNL de Vrancea a afirmat în mai multe rânduri că la mijloc este vorba despre cheltuieli exorbitante ale administrației PSD, în timp ce viticultorii vrânceni sunt ignorați și ajung în situația să vândă kilogramul de struguri cu 1 leu. ”Oprișan ar organiza, mai bine, Festivalul Drumurilor Neasfaltate” și îi reamintesc că în Vrancea există un drum județean DJ 205 N pe care a promis că-l va asfalta”, a punctat Cătălin Toma. (Leo M.)

2 Responses to Senatorul Cătălin Toma, despre cum vrea PSD să susțină proiectele UDMR și despre… ”Festivalul Drumurilor Neasfaltate”

 1. NICO 09/10/2017 at 15:06

  Dl senator dv doriti sa faceti ceva in acest judet dar cit acest partid ciuma rosie care va inpiedica vizibil la proiectele dv care sunt foarte bune pentru acest judet crezund ca ale lor sunt mai cu mot se vor insela acest consiliu judetean in frunte cu prea iubitul lor conducator care au asfaltat doar comunelor care il slugaresc si pupa mina conducatorului iubit cum sunt, Pnciu ,suroaia ,Golesti ,Cotesti ,Odobesti si la maicasa laPetresti si Mocanime ,pe noi ne lasa ca pe niste prosti Romani trezitiva nu mai slugariti ciuma rosie .In 1989 au murit eroi la revolutit ca noi sa avem libera exprimare sa circulam liberi ati vazut cei de ls ziarul lor comunist acei zisi ziaristi nu ne mai dau voie sa ne spunem parerime bagindune pumnul in gura am ajuns ca in 89 sa le stim de frica .

  Romani trezitiva uite unde ne au adus acesti mincinosi cumpar pinea cu 4,5 roni si stati ca vin timpuri si ma grele .

  DL Senator noi tinem linga dv si partidul PNL vrancaea.

  STIMA .

  Răspunde
 2. CITITOR 09/10/2017 at 22:42

  DL Senator am revenit sa va informez sa cititi si dv ziarul comunistilor articolul cu accidentul de la URECHESTI care a fosta astazi 8.09 2017 sa vedeti cum acesti comunisti au tupeul sa scrie in acel articol ca soferul a evitat sa nu dea peste un biciclistfals DLsenator a evitat gropile din asfaltul consiliului judetean care de 28 de ani nu au facut apsolut nimic pentru aceasta comuna DL SENATOR TOMA uitati unde ii duce capul si cum pot sa minta in halul acesta asa fac si diversiune cu acest judet .
  ROMANI trezitiva s nu mai votati precum pacala vedeti ce viata duceti cu aceasta ciuma rosie .
  locuitori ai comunei URECHESTItrezitiva ca se vede ce ati realizat cind ati votat pe acesti 3 trandafiri isi bat joc de noi si mai avem de indurat de pe urma lor lati vazut la festival pe prea fericitul loc comandant de consiliu judetean ce postura avea si cum privea lucrurile de sus ca si cind crede ca o sa traiasca cit lumea mai transmite prin ziarul lur ciumat sa nu se mai foloseasca numele uite eu in aceasta seara il fac tovarasul si cel mai iubit conducator din inima partidului care se plimba cu generalul NENO si purta pistol pe sub pardisiu .

  SI mai nou DL Senator tov OPREA SI prea iubitul conducator S AU INTILNIT DE CURIND SI AU VRUT SA O PUNA DE UN PARTID DAR ,

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE