Secară continuă atacurile pe Facebook la adresa lui Marian Oprişan şi îi cere să se retragă din funcţie

Florin-Secara fotoOprisan-ADeputatul PDL de Vrancea, Florin Secară, continuă să-l atace pe Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea, despre care spune, într-o postare pe Facebook, că ar trebui să se retragă din funcţie “datorită incapacităţii de a aduce bunăstare Vrancei”.

“O sa fiu alaturi de toti vrancenii care doresc ca adevarul sa triumfe in acest caz (n. r. – “Dosarul coruptiei” de la Judecatoria Cluj) si voi monitoriza in paralel actiunile lui Oprisan. El trebuie sa inteleaga ca este momentul sa se retraga, sa-si recunoasca incapacitatea de a aduce bunastare acestui judet. Mai deunazi, pe 6 august, in cadrul festivitatilor de la Mausoleul de la Marasesti, Oprisan vorbea despre cultura, despre istorie, despre dragostea de carte pe care trebuie sa o insuflam copiilor nostri. Acest om, simbol al inculturii, al golaniei si mediocritatii are tupeul si curajul sa vorbeasca despre cultura si cunoastere. Oare de ce suntem blestamati noi, vrancenii, sa avem in fruntea judetului un om a carui integritate lasa de dorit? Ce exemplu putem lua de la un om care are ca singura virtute imbogatirea personala prin jefuirea banului public?

Dragi vranceni, va promit ca lupta mea impotriva lui Marian Oprisan va constitui prioritatea zero pentru mine si asta pentru ca numai prin inlaturarea lui putem sa creem un sistem care sa aduca prosperitate si in Vrancea. Asa sa ne ajute Dumnezeu!”

One Response to Secară continuă atacurile pe Facebook la adresa lui Marian Oprişan şi îi cere să se retragă din funcţie

  1. danb 17/08/2013 at 03:07

    Ca sa clarificam putin situatia. Oprisan a fost votat de 111406 vranceni. Secara a obtinut 3530 de voturi. Deci Oprisan a luat de 32 de ori mai multe voturi decat Secara. Oprisan a obtinut mandatul din prima fara nicio problema cu un procent de 69%. Secara a obtinut mandatul la a doua redistribuire, avand 16% din voturi. Deci mie declaratiile domnului Secara mi se par putin comice. Caror vranceni li se adreseaza el ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE