Secară anunţă pe Facebook că “ia în calcul foarte serios un alt demers politic”

Deputatul PDL de Vrancea Florin Secară anunţă pe contul său facebook că rămâne nemulţumit de activitatea PDL şi de direcţia în care Vasile Blaga îi duce pe democrat liberali.

Iată postarea de astăzi de pe facebook a deputatului Florin Mihail Secară:

“Am tot fost intrebat in ultimele zile de presa, de prieteni, si chiar de o parte din colegi, daca am cunostinte despre aparitia Partidului Popular. Deocamdată, discuţia despre apariţia Partidului Popular se bazează pe simple speculaţii. Vorbim doar de scenarii de presă.

Eu sunt unul dintre cei care au criticat lucrurile din PDL care nu merg bine şi vă pot spune că nu există elemente de concreteţe majore în ceea ce priveşte un alt partid politic.
Au existat discuţii chiar atunci după alegeri, în care foarte mulţi au cerut ruperea de PDL, dar conducătoarea moţiunii noastre, Elena Udrea, s-a opus. Nu neg faptul că există nemulţumiri foarte mari în partid. Foarte mulţi colegi sunt nemulţumiţi de direcţia în care merge partidul.
Pe de o parte, din cauza îndepărtării de Traian Băsescu. Eu mă număr printre cei care au rămas în PDL pentru Traian Băsescu. Este singurul politician de centru-dreapta care a avut o viziune pentru dezvoltarea, reformarea şi modernizarea României.
Pe de altă parte, din cauza sentimentului că partidul (PDL) bate pasul pe loc sau regresează. A se vedea în acest sens scorul politic în descreştere şi lipsa de vizibilitate a mesajului critic faţă de USL.
Pare că noi nu facem Opoziţie şi oamenii care ne-au votat în decembrie se îndepărtează de noi.
Poate se vor supăra unii din conducerea partidului, dar până acum, doar opoziţia făcută de Elena Udrea s-a văzut.
Dacă aceste nemulţumiri vor produce sau nu o ruptură de PDL rămâne de văzut. Oricum, în momentul în care vorbim, nu există o decizie în acest sens.
În ceea ce mă priveşte, mă număr printre cei care ar lua în calcul foarte serios un alt demers politic. Asta pentru că nu am încredere că actuala conducere a partidului ne duce în direcţia bună.”, scrie Florin Secară pe contul său de Facebook.

Secară i-a atacat ieri dur pe Vasile Blaga şi Sulfina Barbu, care anunţase că le va cere parlamentarilor PDL nemulţumiţi să se prezinte în faţa Biroului Permanent Naţional al PDL şi să îşi justifice activitatea parlamentară.

Secară a trimis ieri un comunicat de presă în care le-a dat replica Sulfinei Barbu şi lui Vasile Blaga. “Până la acest moment, am avut 13 luări de cuvânt în Plen, 11 declaraţii politice, 2 iniţiative legislative, 4 întrebări şi interpelări şi 3 moţiuni. Dar dacă tot a venit însă vorba de activitatea parlamentară, aş vrea să se analizeze şi situaţia preşedintelui partidului, domnul Vasile Blaga. Conform paginii sale, dumnealui are 0 iniţiative legislative, 0 întrebări şi interpelări, o moţiuni, 0 declaraţii politice şi 8 luări de cuvânt în plen”, a spus deputatul PDL Vrancea.

Secară a atacat-o şi pe Sulfina Barbu, în aceeşi luare de poziţie: “Şi dacă doamna Sulfina Barbu este într-atât de intransigentă cu activitatea politică a unor colegi de partid, o rog să-mi explice şi mie cum a reuşit ca, luând 8,15% la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 4 (cel mai mic scor dintre toţi candidaţii PDL) şi neintrând nici măcar în Parlament, să obţină de două ori postul de vicepreşedinte al PDL. Nu de alta, dar vreau să ştiu şi eu criteriile promovării în funcţii în cadrul partidului de când preşedinte este domnul Vasile Blaga”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE