Şcoala “Nicolae Iorga” din Focşani va avea, de mâine, o tablă inteligentă!

Elevi clasa a 5-a

Ultima etapă a concursului de proiecte ”A smart board for students that break borders” organizat de către compania Premium Porc Group în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Vrancea se va desfăşura mâine şi constă în inaugurarea de către reprezentanții firmei a sălii multimedia – respectiv ”tablă inteligentă” conectată la laptop și alte facilități – în cadul Școlii ”Nicolae Iorga”, Focșani.

Evenimentul va avea loc la ora 11.30 la Școala ”Nicolae Iorga”, în condiţiile în care echipa Scolii „Nicolae Iorga“, Focșani a castigat marele premiu pus in joc de catre compania Premium Porc Group, in cadrul concursului ”A smart board for students that break borders”.

Echipa Scolii „Nicolae Iorga“ a fost coordonata de profesorul Nicoleta Dănilă şi a fost formată din elevii: Andrada Mocanu, Petru Burdusa, Andreea Blaga, Paul Musat, Gabriel Tugui, Florentin Mohirţa, Carmen Hrubaru, Roxana Dumitru, Larisa Comanescu, Elena Costin.

Sloganul echipei Scolii „Nicolae Iorga“ a fost „Pentru un cap luminat şi o minte activă avem nevoie de o tablă interactivă“, echipa convingand juriul cu sceneta „Dilema lui Dexter“.

Concursul educativ ”A smart board for students that break borders” s-a derulat în lunile noiembrie-decembrie 2013 și a fost dedicat profesorilor și elevilor din municipiul Focșani și localitățile Slobozia Ciorăști și Golești.

Acest concurs organizat de către compania Premium Porc Group și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea a avut ca scop promovarea muncii în echipă, iar premiul a constat în dotarea școlii din care a provenit echipa câștigătoare cu o sală multimedia în valoare de aproximativ 3.000 Euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.