Scandal la Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu”

In centrul scandalului este o profesoara de limba si literature romana din institutia de invatamant, care a aparut in presa locala in poze compromitatoare alaturi de un elev de clasa a XII a. Profesoara sustine ca fotografiile, transmise jurnalistilor de elevi ai Colegiului, sunt truncate. Conducerea unitatii de invatamant a anuntat ca situatia va fi analizata de comisia de disciplina din Consiliul de Administratie al scolii. “Daca rezultatul anchetei va fi defavorabil profesoarei, nu vom tolera o astfel de relatie în cadrul scolii”, a declarat Bogdan Ciubotaru, directorul Colegiului Economic “Mihail Kogălniceanu”.

ITM face discutii despre sanatatea in munca

Inspectorii de munca discuta vineri cu patroni si reprezentanti ai sindicatelor despre securitatea in munca. Intalnirea este ocazionata de celebrarea, sambata, a Zilei internationale a securitatii si sanatatii in munca. Organizatia Internatională a Muncii a ales pentru campania din anul 2012 dedicată acestui eveniment tema: „Promovarea securitătii si sănătătii în economia verde” . În cadrul manifestărilor prilejuite de desfăsurarea acestei campanii, Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea organizează o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate lucrări privind tema campaniei si se vor discuta probleme legate de securitatea si sănătatea în muncă în judetul Vrancea. La ultima intalnire asemanatoare, inspectorii in munca nu au reusit sa capteze atentia auditorilor, prezencti oricum in numar redus.

Masina in flacari pe E 85

Un autoturism a luat foc in aceasta dupa amiaza pe E 85 in zona orasului Marasesti. Traficul rutier a fost oprit pentru interventia pompierilor. Inca nu se stie cauza izbucnirii focului dar nimeni nu a fost ranit. (Claudia TALAMBĂ & Luminiţa COŞOREANU)

Articol preluat de pe Radio DADA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.