Scandal cu iz penal între doi politicieni vrânceni. Mustea jr. este acuzat de Dan Nica de sustragere de documente oficiale!

Răzvan Mustea

Scandal cu iz penal intre doi politicieni vranceni. Razboiul va incepe, din cate se pare, la Ministerul Comunicatiilor. Ministrul demis democrat – liberalul vrancean Razvan Mustea este acuzat de noul ministru social-democratul vrancean Dan Nica de distrugerea unor documente, acum inainte de instalarea noului cabinet.

Potrivit site-ului pesurse.ro, in ultimele zile bibliorafturi intregi cu proiecte si contracte sunt distruse, sustrase sau copiate. “ Situatia cea mai interesantă este la Ministerul Comunicatiilor acolo unde spre cabinetul ministrului s-au cărat zeci de bibliorafturi si se copiază la din greu de la proiecte (OIPS) potrivit surselor noastre din cadrul ministerului.

“Sunt la curent cu ceea ce se întâmplă la MCTI acum”, a declarat pentru pesurse.ro ministrul desemnat al Comunicatiilor Dan Nica. El a spus că operatiunea are iz penal si că imediat după preluarea mandatului va identifica vinovatii: “E o nebunie ce se întâmplă. Sunt inconstienti deoarece ceea ce fac ei e incriminat de Codul Penal. E sustragere de documente oficiale”, a mai spus Dan Nica, pentru pesurse.ro. (Luminiţa COŞOREANU)

Articol preluat de pe Radio DADA

3 Responses to Scandal cu iz penal între doi politicieni vrânceni. Mustea jr. este acuzat de Dan Nica de sustragere de documente oficiale!

 1. danb 04/05/2012 at 19:13

  Nu se poate, domnul Mustea e cel mai transparent ministru, a zis chiar el la televizor. La fel si domnul Nazare, si el e foarte transparent, ca presa asta aservita spune si de dansul ca a furat si distrus documente. Si chiar daca au distrus documente au facut-o de fata cu presa ca dovada ca s-a aflat. Probabil erau documente vechi care nu mai aveau loc in arhiva si dansii au vrut sa faca curat pentru noii ministri. Domnul Nica si ceilalti ministri noi ar trebui sa le fie recunoscatori lui Mustea si Nazare pt. ca le-au facut curat, unde mai gasesti asa oameni de bun-simt in ziua de azi.

  Răspunde
 2. cora 04/05/2012 at 22:35

  parca nu se stie cum a facut mustea avere, prin. … proprietatilor statului, adica ferme, spatii comerciale, terenuri, printre care si cele 200 de ha de teren situate langa centura orasului.

  Răspunde
 3. U G 05/05/2012 at 08:51

  Cunoscandu-l destul de bine pe dl. Razvan Mustea, inclin sa cred ca dl. Dan Nica nu are dreptate.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.