La Primăria Focşani se pune de-o super-afacere pentru prietenii lui Oprişan

Cu certitudine Primăria Focşani va concesiona serviciile de salubritate în municipiu. Deși, în subordinea municipalităţii funcţionează o firmă, CUP Salubritate, care, surprize, surprize, are fix acelaşi obiect de activitate. Prestarea serviciilor de curăţenie şi colectare a deşeurilor în municipiu. Iar profiturile se varsă în conturile primăriei, aducând un plus doar la bugetul local.

Dar nu și în buzunarele cui trebuie. Or, toată lumea știe că din gunoaie se scot foarte mulți bani.

De aceea, spun sursele noastre, alea bârfitoare, cel mai reprezentant legal şi constituţional al cetăţenilor judeţului Vrancea, Marian Oprişan intenționează să dea această afacere pe mâna unor prieteni.

Căci aşa vede el Vrancea puternică: controlată şi subţiată la buget de firmele amicilor.

Profitând de apropierea campaniei electorale şi nebăgarea de seamă a fraierilor, pardon, a mult respectaţilor cetăţeni ai municipiului Focşani atenţi la păruiala dintre PDL şi USL, înțelegerea va fi perfectată în perioada următoare. Pe blat, fără să ştie nimeni. Despre toate astea vom avea ocazia să vă mai povestim câte ceva, pentru că subiectul este suculent şi merită atenţie. Însă nu vom încheia fără a vă dezvălui şi ultima bârfă, pe care am auzit-o de dimineaţă.

Cică firma care va strânge gunoaiele din Focşani se numeşte Romprest şi aparţine lui Florian Walter care ar fi chiar finul senatorului Miron Mitrea. Sau fratele Miron, cum îl apelează dom’ preşedinte.

Articol preluat de pe www.saptamanalulroze.ro

One Response to La Primăria Focşani se pune de-o super-afacere pentru prietenii lui Oprişan

  1. TOT EU 18/09/2012 at 13:57

    ….AI UN ARTICOL MINUNAT, DE TOT RESPECTUL….PACAT CA ESTi…..CU ASA INFORMATII SI CU ASA JURNALISTI NU MA MIR CA NE DUCEM…….BRAVOOOOO, FOARTE CAPTIVANT ARTICOLUL TAU, CHIAR AM DOBANDIT INFORMATII PRETIOASE, CU ACELASI LUCRU NE AMENINTATI DE CATEVA LUNI, DAR VAD CA NICI ACUM NU STITI SITUATIA CLARA, DAR MAI SCRIETI SI VOI UN ARTICOL SA MANCATI SI VOI O PAINE!!!!!!! FELICITARI

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.