“Săptămâna lecturii şi a cărţii pentru copii” la Biblioteca Odobești

Biblioteca_Odobesti_VranceaBiblioteca Publică din Odobeşti, Secţia pentru copii, desfăşoară între 30 martie – 4 aprilie a.c., “Săptămâna lecturii şi cărţii pentru copii”, un proiect educaţional, în parteneriat cu instituţiile de învămământ din localitate şi sprijinul direct al părinţilor.

Scopul acestei săptămâni dedicate lecturii este apropierea copiilor de lumea cărţilor. Săptămâna a debutat cu o întâlnire coordonată de prof. Lucica Dumitru, între părinţi, bibliotecari şi profesori, pentru a găsi împreună cele mai bune mijloace în vederea stimulării lecturii şi creşterii importanţei cărţii în viaţa copiilor.

Marţi are loc concursul de creaţie “Povestea continuă”, îndrumător prof. Leana Saghin; miercuri la Filiala Păţeşti-Unirea : expoziţie de carte, cu sprijinul elevilor Şcolii Unirea; joi, de Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii, la Sala “Dumitru Pricop” va fi aniversat scriitorul H. Ch. Andersen, sub îndrumarea prof. Iulia Sucoverschi; vineri va fi vernisată o expoziţie de desene a Clubului de lectură şi creaţie, iar săptămâna se va încheia cu un moment artistic şi un film pentru copii. Evenimentele organizate de Casa de Cultură şi Bibliotecă se adresează tuturor iubitorilor de lectură din Podgoria Odobeştilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE