Sâmbătă va avea loc Cupa „Atletic- Olimpic” la care vor participa juniorii III brăileni

Competitii de pregatire si selectie organizate in acest weekend
de DJST Braila in parteneriat cu AOR – filiala Braila

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila in parteneriat cu Academia Olimpica Romana – filiala Braila, cu sprijinul Rugby Club Braila si a Clubului Sportiv Municipal Braila, organizeaza in perioada 19-20 noiembrie 2011 urmatoarele competii sportive:

– Sambata, 19.11.2011, incepand cu ora 09.00, la CSM Braila (pista de atletism acoperita) se va desfasura CUPA „ATLETIC-OLIMPIC” – competitie de atletism pentru juniorii III (fete si baieti de la CSM si LPS Braila). Competitia urmareste verificarea sportivilor in conditii de concurs la probele: 50mp, 50m garduri si saritura in lungime.

– Duminica, 20.11.2011, incepand cu ora 12.00, pe terenul de rugby din Parc Monument se va desfasura „CUPA TINERELOR SPERANTE LA RUGBY”. La competitie vor participa 4 echipe de rugby ale elevilor din: Liceul Teoretic „Mihail Sebastian”, Liceul cu Program Sportiv, Grup Scolar „Anghel Saligny”, Liceul Teoretic „Panait Cerna”. Aceasta competitie urmareste selectia si intarirea grupelor de performanta de la R.C. Braila.

La ambele competitii premierea va fi asigurata de DJST Braila si AOR – filiala Braila.

Comunicat primit de la DJS Braila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.