Să MANIPULĂM, că trebuie să VACCINĂM! 20 de cazuri de gripă la 17 milioane de locuitori, mai ”grave” decât sutele de oameni care mor zilnic de cancer

gripa-1Zeci de ziare și site-uri naționale și locale au prezentat ieri știri alarmante despre cazuri de gripă porcină ivite în România, într-o manieră alarmistă de parcă ar exista la nivel național o epidemie cu zeci de mii de persoane afectate.

Cele 20 de cazuri la nivel național (3 în Vrancea) raportate la o populație de aproximativ 17 milioane nu justifică sub nici o formă maniera autorităților și a presei de a alarma inutil oamenii.

Evident, în fiecare articol esre precizat ”esențialul”: vaccinarea este singura modalitate de prevenire a cazurilor de gripă porcină, care este o afecţiune respiratorie acută contagioasă.

Zilnic, mor peste 500 de oameni în România din cauza cancerului, pentru că România este piață de desfacere și teste pe ființe umane a tuturor chimicalelor posibile și imposibile, iar acest lucru nu preocupă autoritățile și mass-media aservită intereselor oculte. Acest lucru trebuie să fie cu adevărat alarmant!

În realitate, site-urile care propagă astfel de știri alarmante fac, cu intenție sau fără, jocurile companiilor care se ocupă de producerea și comercializarea vaccinurilor.

One Response to Să MANIPULĂM, că trebuie să VACCINĂM! 20 de cazuri de gripă la 17 milioane de locuitori, mai ”grave” decât sutele de oameni care mor zilnic de cancer

  1. danb 03/02/2016 at 17:18

    Cu cat populatia este mai saraca cu atat mai repede dispar scrupulele. Se aplica aici cunoscuta zicere populara ” Decat sa planga mama mai bine sa planga ma-ta”.
    Daca nivelul incercarilor de manipulare a crescut, singura solutie pentru consumatorii de media este sa fie mai critici si mai atenti. Mai grav este insa faptul ca aceste manipulari sunt folosite de decidenti pentru a initia diverse actiuni in slujba unor interese obscure.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.