S-au încheiat alegerile pentru funcţiile vacante în cadrul CJE Vrancea din mandatul 2016-2018

Ieri, 16 noiembrie, de la ora 15:00, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea, au avut loc ultimele alegeri pentru conducerea Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.

Funcţiile vacante au fost astăzi ocupate în urma candidaturilor depuse de 7 aspiranţi, pentru cele cinci posturi libere: două pentru vicepreşedinte, unul de secretar și două pentru directorii pe departamentele “Avocatul Elevului” și ”Învăţământ gimnazial şi teoretic”.

cje-alegeri-elevi

Pentru aceste posturi, fiecare candidat a fost votat în mod democratic de membrii Adunării Generale, respectiv președinții Consiliilor Școlare sau delegații acestora.

În cadrul Biroului Executiv, au fost depuse patru candidaturi, trei pentru funcțiile de vicepreședinte, dintre care doar două validate, și una pentru cea de secretar, în final, câștigând datorită unui discurs bine structurat, ca prim-vicepreședinte Ignat Marian, precedat de Neagu Giani și ca secretar Rogoz Roxana, întrunindu-se numărul total de membrii ai Biroului Executiv.

Pentru departamente, competiția a fost puțin mai strânsă, existând un contracandidat pentru fiecare post. În cele din urmă, Roşca Adrian, care a concurat împotriva lui Stoica Cosmin, a ocupat funcția de director al departamentului ”Avocatul Elevului’’ , iar Cherciu Georgiana, contracandidata elevei Morcov Pahoncea Ilaria, a ocupat funcția de director al departamentului “Învăţământ gimnazial şi teoretic”.

Devreme ce s-a definitivat echipa CJE, vă anunţăm că încep înscrierile pentru Biroul de Presă, acesta incluzând : 2 fotografi,1 designer grafic și 1 redactor, membrii care vor colabora strâns pentru ca informațiile să ajungă cât mai repede și mai eficient la toți elevii vrânceni.
Noi îi încurajăm pe toți cei ce au înclinații spre acest domeniu şi care vor să ne ajute, să se înscrie în perioada 17-21 noiembrie, completând dosarul online de pe pagina CJE Vrancea.

Felicitări tuturor candidaților și mult succes în continuare! Ca o retrospectivă, se anunţă un mandat productiv, multe oportunităţi şi viitoare proiecte memorabile. Stay tuned!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE