S-a turnat asfalt, întâmplător, pe strada pe care locuiește edilul Misăilă. Ce șansă pe primar!

Strada Căpitan Florin Crețu, pe care locuiește primarul Cristi Misăilă, a fost, recent, asfaltată parțial, așa cum se poate observa din imaginile de mai jos (FOTO 1 și 2). Această stradă este cuprinsă în programul de reabilitare a străzilor din Focșani prin fonduri europene, astfel încât este de neînțeles de ce s-au mai cheltuit bani acum în condițiile în care va fi reabilitată complet în 2018. Cu banii dați pe asfaltarea de pe Cpt. Florin Crețu se puteau astupa gropi de pe străzi care n-au văzut asfalt de 20 de ani în Focșani.

N-ar fi prima oară când strada pe care locuiește primarul ar beneficia de atenție sporită din partea asfaltatorilor, în condițiile în care în această primăvară s-au mai făcut lucrări la ea (FOTO 3 și 4). (Cristi IRIMIA)

One Response to S-a turnat asfalt, întâmplător, pe strada pe care locuiește edilul Misăilă. Ce șansă pe primar!

 1. marius 03/10/2017 at 13:15

  Ultimele 2 poze sunt de pe Str. Aleea Parc. Acolo a fost turnat BETON(!!!) in gropi la 02 noaptea, cel mai probabil deoarece trece microbuzul pe acolo. Halal lucrari.

  In legatura cu Cpt. Cretu Florin, acea strada, in trecut Aviatorilor, NU a fost niciodata asfaltata. Inca din 1992 acea strada a fost NEasfaltata, a fost data in folosinta doar cu placi de beton.

  Asteptam cu ardoare momentul in care acea strada va arata si ea ca restul din SUD.
  Putem doar spera ca aceste “plombe” sa nu ramana drept acea “modernizare” mult trimbiţata din 2018.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE