S-a lansat Societatea de Avocaţi “Gîlcă, Neacşu, Paler”, cu punct de lucru şi la Focşani. Adrian Toni Neacşu: “E un drum nou pentru mine. Oferim servicii unice pe piaţa avocaturii”

Adrian Toni NeacsuCasa de avocatura fondata de fosul judecator si membru CSM Adrian Toni Neacsu (foto) si de avocatii Costel Gilca si Mara Moga Paler si-a inceput activitatea. Potrivit unui comunicat de presa, casa de avocatura Gilca Neacsu Paler SCA are trei puncte de lucru in Bucuresti, Focsani si Luxemburg si se adreseaza in principal clientilor din mediul de business:

Noua societate de avocatura este concentrata pe calitatea si diversitatea serviciilor oferite, realizand o simbioza care ofera reale avantaje clientilor, intre experienta, ca avocati practicieni, a lui Costel Gilca si Mara Moga Paler si cea de judecator, a lui Adrian Toni Neacsu. Societatea se adreseaza, cu predilectie, clientilor din mediul de business, cu un portofoliu variat de servicii juridice in domeniul dreptulului muncii si securitatii sociale, drept societar, proprietate intelectuala, drept comercial, drept fiscal, drept bancar, drept imobiliar si constructii, servicii care includ atat consultanta cat si reprezentarea clientilor in litigii si arbitraj”.

Avocatul Adrian Toni Neacşu a precizat ca seviciile oferite sunt unice pe piata avocaturii, prin utilizarea la maximum a carierelor si experientelor celor trei membri fondatori: “E un drum nou pentru mine, pe care am sansa sa-l parcurg alaturi de parteneri in care am incredere si pe care ma bazez pentru o resusita sigura. Oferim servicii unice pe piata avocaturii, prin utilizarea la maximum a carierelor si experientelor noastre profesionale diferite. Litigiile reprezinta o dimensiune importanta a activitatii juridice si este zona de interes in care imi voi concentra eforturile. Cunosc foarte bine activitatea instantelor si a judecatorilor, iar acesta va fi motorul dezvoltarii”.

Preluare de pe www.luju.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE