S-a aprobat alocarea banilor pentru cofinanţarea lucrărilor de investiţii sistemelor centralizate de energie termică

Urmare demersurilor efectuate de conducerea Instituţiei Prefectului judeţului Vrancea către Ministerul Administraţiei şi Internelor, a fost emis ordinul prin care se aprobă alocarea unor sume de bani pentru cofinanţarea lucrărilor de investiţii în vederea reabilitării sistemelor centralizate de alimentare cu energie termică a localităţilor, conform programului „Termoficare 2006-2015 căldură şi confort”.

Astfel au fost alocate sume pentru cofinanţarea lucrărilor de investiţii în vederea reabilitării sistemelor centralizate de alimentare cu energie termică pentru localităţile.

Focşani – 2.500.000 lei pentru modernizarea şi reabilitarea reţelei de distribuţie a energiei termice precum şi pentru modernizarea punctelor termice .

Panciu – 2.213.000 lei pentru reţelele termice de la CTT la blocuri precum şi pentru extinderea şi branşarea instituţiilor publice la reţeaua de gaze naturale a oraşului, pentru furnizarea agentului termic.

Odobeşti – 2.213.000 lei pentru modernizarea sistemului de producere a energiei termice – racordarea centralelor termice containerizate la reţeaua de gaze naturale.

De asemenea municipiul Focşani va beneficia de suma alocată pentru compensarea creşterilor neprevizionate ale preţurilor combustibililor utilizaţi pentru procedura energiei termice furnizate populaţiei în sistem centralizat corespunzător anului 2010.

„În condiţiile în care Guvernul României a alocat o importantă sumă de bani, 3.500.000 lei pentru compensarea creşterilor neprevizionate ale preţurilor combustibililor utilizaţi pentru procedura energiei termice furnizate populaţiei ar trebui ca în cel mai scump timp să fie reluată de către Enet furnizarea apei calde către cetăţenii municipiului Focşani” a declarat prefectul Ion Oprea.

Comunicat primit de la Biroul de Presă al Instituţiei Prefectului Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.