Rugby U 19 – Cu aurul pe masă!

LPS Focşani – CSS Bârlad, sâmbătă, de la 11,30, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf. Rugbiştii de la CSM Focşani 2007 joacă mâine, de la 11:30, pe Stadionul Naţional „Arcul de Triumf” cel mai important meci al vreunei echipe vrâncene din acest an: finala campionatului naţional. Elevii profesorilor Viorel Ion şi Romeo Păun s-au mai aflat într-o asemenea onorantă ipostază şi în 2011, când au pierdut la mare luptă medaliile de aur. Era o altă generaţie! Atunci erau Alexe, Gaiţă, Dumitru, Mazăre, Gorcioaia, Borş, Paşcu şi alţi jucători de mare valoare.

Acum sunt Savin, Constantin, Băisan, Rusu, Darie şi colegii lor care au reuşit să recupereze în retur ce risipiseră în tur şi să se impună în semifinală pe terenul echipei ce condusese autoritar cea mai mare parte a campionatului, Steaua Bucureşti. Va fi o întâlnire care promite spectacol, între două echipe din Regiunea de Dezvoltare Moldova Sus al cărei director este profesorul Viorel Ion. Ceea ce este, indicutabil, o certă reuşită a reputatului profesor, antrenor şi manager care conduce şcoala de rugby de la Focşani şi echipa LPS în finala 2014 a campionatului naţional U 19.

LPS Focşani va folosi în partida cu CSS Bârlad lotul: Savin, Băisan, Ailincăi, Ştefan Rusu, Năpârcă, Constantin (căpitan), Tătăruş, Darie, Cabalortă, Mania, Nistor, Berbece, Răzvan Rusu, Dumitraşcu, Doruş, Macovei, Tatu, Tomozei, Deliu, Mihăilă. Focşănenii, care au pierdut la Bârlad, în toamnă, dar au câştigat într-o manieră convingătoare în primăvară, la Focşani, partidele cu adversarii din ultimul joc al sezonului, fără a porni ca mari favoriţi ai finalei, au totuşi suficiente argumente sportive pentru a câştiga meciul şi titlul de campioni naţionali!

Focşănenii vor fi susţinuţi pe Arcul de Triumf de o galerie alcătuită din colegi de la echipele mai mici, profesori, părinţi, care va pleca de la Focşani la Bucureşti sâmbătă dimineaţa. (Sport Vrancea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.