Românule din Diaspora, PSD te bănuiește că ești infractor!

În atenția românilor care muncesc și trăiesc în Diaspora și își ajută, în limitele posibilităților materiale, rudele aflate în țară! Pesediștii aflați la guvernarea României vor să ne confiște banii pe care-i trimitem rudelor de acasă!

Cetățenii din Diaspora vor fi obligați să justifice, cu acte, orice sumă care depășește 2.000 de euro, pe care cei din străinătate o trimit în țară. Obligația justificării banilor o au și părinții, bunicii, soții și copiii celor care trimit sumele de euro și care ridică, în România, banii. În cazul în care românii din Diaspora nu justifică sumele, se pot trezi cu banii confiscați, dar și cu amendă de până la 150.000 lei, din dispoziția pesediștilor însetați de bani, dar și de ură împotriva Diasporei care nu-i susține electoral!

Deci, dragi români din Italia sau Spania ori Franța, din start Dragnea și ai lui ne consideră infractori, teroriști și vor să ne ia banii. Sume cu care românii din străinătate susțin economia națională, aia pe care Guvernul Dăncilă o subminează prin hotărârile aberante pe care le ia. Cum au făcut în cazul banilor de pensii de la Pilonul II, și în cazul acestui proiect de lege care confiscă banii românilor, pesediștii AU MINȚIT! Mint cum respiră! Oare de asta nu a avut madam Viorica Dăncilă curajul să dea ochii cu românii din Roma, când a venit în vizită oficială la Vatican?

Proiectul, iniţiat de Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, a fost aprobat de Guvernul PSD în şedinţa de joi, 31 mai. Proiectul de lege urmează a fi trimis la Parlament spre dezbatere şi adoptare, înainte de a fi promulgat de către preşedinte.

În calitate de român, vrâncean, care muncesc și trăiesc peste hotare și sunt suspectat de către pesediști de a fi infractor, le cer parlamentarilor de Vrancea să nu susțină această aberație.

Prin acest proiect, Guvernul lui Dragnea demonstrează că este disperat după bani, conștient fiind că nu va avea de unde să susțină majorările de salarii și pensii, majorări care nu se regăsesc în economie.

Cu astfel de legi, se înțelege de ce Diaspora nu a votat și nu va vota, în veci, cu urmașii comuniștilor! Am stat la cozi interminabile să votăm pentru democrație și pentru ca România să se civilizeze, nu să fim considerați infractori de către PSD, un partid condus de un infractor dovedit, condamnat de Justiție!

Comunicat primit de la consilierul județean PNL Ovidiu Burdușa, originar din Panciu, om de afaceri la Roma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE