Inspectorul Stan Rogoz vrea urgentarea anchetei de la Coteşti, in cazul profesorului acuzat de comportament indecent

Inspectorul general Stan Rogoz a cerut comisiei de la Coteşti să prezinte un raport cât mai curând în cazul profesorului Gheorghe Petrescu, acuzat de gesturi necuviincioase de catre mamele a doua eleve de-ale sale. “Am cerut comisiei de la şcoală să finalizeze cât mai repede cercetările în ceea ce îl priveşte pe profesorul de educaţie fizică şi sport Gheorghe Petrescu, Aştept să văd ce s-a întâmplat acolo şi adevărul trebuie să iasă cât mai repede la lumina”, a spus inspectorul general, profesorul Stan Rogoz, de la ISJ Vrancea. Pe numele profesorului au fost formulate si două plângeri penale care au ajuns pe masă organelor de poliţie după cum anticipa Vrancea Media inca de la debutul scandalului. (A.M. BOICU)

“Nu vreau sa mai spun nimic, las organele competente sa isi faca treaba. De 4 zile am slabit 5 kilograme, chiar nu vreau sa mai spun nimic”, a fost singura declaratie pe care ne-a oferit-o Mariana Alexe, invatatoarea care il acuza pe profesorul de educatie fizica si sport ca a avut si față de fiica ei gesturi necuviincioase.

One Response to Inspectorul Stan Rogoz vrea urgentarea anchetei de la Coteşti, in cazul profesorului acuzat de comportament indecent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.