Robert Cazanciuc îi taie aripile lui Oprișan: ”O să ducem partidul în istorie dacă Marian Oprișan își imaginează că el reprezintă schimbarea la nivelul PSD”

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, a fost atacat dur de către colegul său Robert Cazanciuc, după ce președintele CJ Vrancea afirmase recent că ”partidul a ieșit din epoca PSDragnea”.

Dacă cineva crede că trecem din epoca PS Dragnea în epoca PSD Oprișan se înșală amarnic. O să ducem partidul în istorie dacă Marian Oprișan își imaginează că el reprezintă schimbarea la nivelul PSD”, a spus Robert Cazanciuc la Digi 24. Acesta a adăugat că ”PSD a pierdut alegerile europarlamentare din cauza deciziilor luate de mai mulți lideri ai partidului, nu doar de Liviu Dragnea”.

Oprișan a pierdut categoric alegerile în Vrancea, PNL având un avans de aproape 8 procente, însă a dat vina pe Dragnea, deși atunci când a câștigat și-a arogat meritele. ”Nu-i bărbat, e arogant”, l-a taxat astăzi și consilierul județean Cristi Irimia (PNL Vrancea), într-o conferință de presă.

În plus, și fostul social democrat Adrian Țuțuianu (actualmente la Pro România) l-a taxat pe Oprișan: „Dacă noul PSD e cel din poză (n. r. – poza de la începutul articolului), înseamnă că nimeni de acolo n-a înțeles nimic. Dacă în PSD taie și spânzură în continuare oameni care au fost extrem de vehemenți în a cere excluderea mea și a lui Marian Neacșu pentru lucruri pe care le-am reclamat și care s-au adeverit până la virgulă (Oprișan, Bădălău, Arsene, Olguța, Zetea), înseamnă că nimeni n-a înțeles nimic”, a scris Țuțuianu pe Facebook.(A. M. Be.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.