Rareș Bogdan, la întâlnirea cu liberalii vrânceni: ”Gardul proprietății baronului Oprișan, mai lung decât Podul de la Cernavodă”

Rareș Bogdan, candidat al Partidului Național Liberal la alegerile europarlamentare din 26 mai, a transmis un mesaj extrem de clar și direct liberalilor vrânceni prezenți la întâlnirea regională de la Constanța. „Vreau să îngenunchem un baron care are gardul de la proprietate mai lung decât podul lui Anghel Saligny de la Cernavodă și podul de la Vadu Oii”, a spus Rareș Bogdan, în aplauzele sutelor de vrânceni veniți alături de primarii PNL din Vrancea. Fostul realizator TV, primul pe lista PNL pentru europarlamentare, a opinat că Oprișan a acționat ”în detrimentul bunăstării județului pe care acesta îl administrează de foarte mulți ani” și că această stare de fapt trebuie să înceteze.

La evenimentul de la Constanța, deputatul PNL Ion Ștefan a precizat că mobilizarea liberalilor vrânceni este extraordinară și că acest lucru ar trebui să le dea de gândit celor care fac abuzuri în Vrancea. ”Așa cum am transmis și în conferința de presă de acum câteva zile, a venit timpul să facem schimbarea și în Vrancea. Pesediștii nu se vor opri din ceea ce fac, așa că trebuie să-i oprim noi”, a afirmat Ion Ștefan.

Președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, l-a felicitat pe Bogdan pentru discurs și pentru modul său extraordinar de a mobiliza oamenii. ”Rareș Bogdan are această capacitate incontestabilă de a uni oamenii, de a transmite lucruri esențiale românilor. Așteptăm o reacție fermă a românilor în general și a vrâncenilor în special la adresa PSD, în cadrul alegerilor din 26 mai”, a încheiat liderul liberalilor vrânceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.