Puterea de cumpărare continuă să scadă. Împreună trebuie să stopăm PSD & ALDE!

Senatorul PNL de Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, a transmis o declarație de presă pe care o publicăm în rândurile care urmează:

Am pășit, stimați vrânceni, într-un nou an cu noi așteptări, un an în care ne dorim să avem cu toții o viață mai bună, iar responsabilitatea celor care au putere de decizie în Vrancea și în România să crească exponențial cu responsabilitatea voturilor primite la alegerile locale și parlamentare din 2016.

Din păcate, începutul de an confirmă ceea ce eu, în calitate de senator, alături de alți colegi din Partidul Național Liberal, am spus încă din vara anului 2017 și anume că puterea de cumpărare a românilor,m în general, și a vrâncenilor în special a scăzut și va scădea în continuare.

Punând în balanță micile creșteri salariale (2 – 3 %) cu majorarea prețurilor la sute de produse și servicii, plus creșterea ratelor bancare și a cursului euro, ne dăm seama că măsurile luate de PSD & ALDE sunt o perdea de fum menită să acopere atacul sistematic pe care Dragnea & Co. îl duce împotriva statului de drept până la urmă.

Să dea Dumnezeu să reușim împreună, stimați vrânceni, să stopăm mare parte din măsurile aberante luate de PSD & ALDE atât la nivel județean, cât și la nivel național”.

Senator Cătălin Dumitru Toma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE