”PSD plimbă același om din Consiliul Local la Parking, apoi îl pune în fruntea Poliției Locale”

Președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a susținut recent o conferință de presă în care a abordat mai multe teme naționale, dar și locale. Printre acestea s-a numărat și maniera penibilă prin care unii au inventat premii pentru Primăria Focșani și Consiliul Județean Vrancea, în condițiile în care la Gala Administrație.ro s-au acordat doar diplome de participare. Conform Ziarului de Vrancea, premiile invocate de social-democrați ca fiind primite pentru proiectele derulate nu au existat în realitate.

În afara premiilor inventate, PSD iese în evidență și cu faptul că nu are oameni profesioniști pe care să conteze în diverse funcții. Astfel, unii sunt plimbați din Consiliul Local, la Parking și, mai nou, la șefia Poliției Locale”, a spus Cătălin Toma, referindu-se la Dorian Alecsandrescu, ”ginerele” iubitei primarului Cristi Misăilă.

One Response to ”PSD plimbă același om din Consiliul Local la Parking, apoi îl pune în fruntea Poliției Locale”

 1. luca 23/10/2017 at 13:05

  Dl Senator Toma e foarte greu sa poti lucra cu acest partid cae e la guvernare aceasta ciuma rosie care a inpinzit toate structurile statului e ca o pinza de paianjen unde acolo unde face cuib depun si oua .

  Dl Senator doresc o audienta la biroul dv parlamentar .

  Atept un raspuns din partea dv.

  Sima

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE