PSD: „Partidul Social Democrat salută alegerea domnului Jean-Pierre Bel ca Președinte al Senatului francez”

PSD îi felicită pe colegii socialiști francezi și împărtășește împreună cu aceștia satisfacția de a obține, prin domnul Jean-Pierre Bel, președinția Senatului din Franța. Succesul este cu atât mai mare cu cât, este pentru prima dată în istorie când un membru al familiei socialiste ocupă o astfel de funcție de mare responsabilitate.

PSD își exprimă convingerea că victoria istorică a stângii franceze în alegerile pentru Senat, concretizată acum prin obținerea președinției Camerei Superioare a Parlamentului reprezintă doar primul pas, unul extrem de important, în lupta împotriva dreptei neoconservatoare și populiste.

Suntem alături de Partidul Socialist din Franța și împărtășim alături de toți colegii și prietenii din marea familie socialistă acest succes, care nu este întâmplător. Victoria stângii în Franța confirmă trendul european pe care se află și Danemarca, și Germania și Italia.

Deja nu mai avem doar un semnal, ci o certitudine că cetățenii europeni resping politica neoconservatoare a austerității și a injustiției sociale. Lipsa de viziune, de solidaritate și de soluții cu care guvernele din Europa au întâmpinat criza economică trebuie înlocuita rapid cu măsuri proctive de stimulare economică, de crearea de locuri de munca și de protecție a celor vulnerabili.

Comunicat primit de la PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.