PSD face paranghelie electorală de 400.000 de euro, dar nu se uită la gravele probleme din județ și din municipiul Focșani

consilieri judeteni PNL la CJ 29 august

FOTO: Consilierii PNL au convocat o ședință extraordinară pe 29 august, pentru susținerea localităților afectate de inundații, însă consilierii PSD-ALDE nu s-au prezentat.

Astăzi debutează la Focșani Festivalul Bachus 2016, bugetul alocat de Consiliul Județean Vrancea și Centrul Cultural Vrancea (instituție subordonată CJ) fiind unul uriaș, de aproximativ 400.000 de euro. Acești bani au fost acordați unor firme abonate la petrecerile din Piața Unirii, conducerea PSD-istă a CJ Vrancea fiind responsabilă pentru modul cum administrează bugetul.

De altfel, cei 13 consilieri județeni ai Partidului Național Liberal Vrancea au votat împotriva bugetului propus de administrația PSD, sumele cheltuite de Oprișan & Co. fiind prea mari pentru un județ foarte sărac.

Astăzi, în ziua în care Oprișan și consilierii PSD-ALDE se pregătesc de petrecere, 23 de localități din Vrancea sunt afectate de inundațiile din ultimele zile, Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” se confruntă cu mari probleme, iar străzile din Focșani arată ca după război.

Cu 400.000 de euro s-ar fi putut achiziționa zeci de aparate medicale la Spitalul Județean, ar fi putut fi renovate (modernizate) 40 de saloane medicale, s-ar fi putut susține financiar zeci de olimpici vrânceni timp de 2 ani și exemplele pot continua.

În semn de protest față de bugetul uriaș alocat pentru Bachus de către administrația PSD, consilierii județeni și cei locali ai PNL Vrancea nu vor fi prezenți astăzi la deschiderea Festivalului Bachus 2016 și la masa festivă organizată în Piața Unirii, într-un cort, de către Marian Oprișan, deși au primit invitații oficiale în acest sens.

Reamintim că în urmă cu o lună și jumătate, după inundațiile din 22 – 24 august, consilierii județeni PNL au convocat o ședință extraordinară pentru repartizarea unor sume localităților afectate de inundații. Consilierii PSD-ALDE au lipsit, iar în ședința ordinară din 20 septembrie, propunerea PNL de constituire a fondului de rezervă a fost respinsă de consilierii PSD. Din fondul de rezervă ar fi putut fi ajutate comunitățile afectate de inundațiile din iunie, august (22 – 24) și octombrie (11 – 12), însă PSD a refuzat acest lucru și a alocat 400.000 de euro pentru 3 zile de paranghelii electorale.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 13 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.