Proiect educațional de orientare în carieră pentru elevii de liceu

banner 300x250Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează la Sediul central, de la ora 17.30, o nouă întâlnire cu tinerii în cadrul programului Opening Opportunities.
Acesta este un proiect pilot educațional de orientare în carieră pentru elevii de liceu, în care voluntari Microsoft România ajută elevi din localitățile pilot să își dezvolte un plan propriu de carieră și se desfășoară în 10 orașe: Cluj-Napoca, Craiova, Focșani, Iași, Mediaș, Onești, Târgu Jiu, Târgoviște, Segarcea și Sibiu.

”Pentru a crește impactul legat de necesitatea orientării în carieră, Biblioteca Județeană Vrancea va organiza evenimente locale, la care vor fi invitați oameni ai Vrancei, care vor povesti cu tinerii cum au reușit să-și aleagă profesia sau cât de greu sau ușor le-a fost.

Marți, de la ora 17.30, tânărul actor focșănean Mihai Cojocaru va fi personajul principal al evenimentului dedicat elevilor de liceu înscriși în program. Vor fi întrebări și răspunsuri, amintiri și dorințe de viitor și, desigur, multă interactivitate pentru că Mihai Cojocaru le-a pregătit adolescenților și un mic workshop de dezvoltare personală.” – coordonator proiect – Margareta Tătăruș.

Bibliotecar Olaru Maria-Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.