Proiect derulat de Primăria Jariştea

Primăria comunei Jariştea organizează o conferinţa de promovare şi diseminare a proiectului “Îmbunătăţirea procesului de luare a deciziilor în Comuna Jariştea”, Cod SMIS 12875. Evenimentul va avea loc la Şcoala primară Vărsătura din Comuna Jariştea, Judeţul Vrancea, în data de 23 ianuarie 2012, începând cu ora 11:00.

Conferinţa are ca obiectiv primordial diseminarea principalelor rezultate ale proiectului, cu scopul generalizării bunelor practici dezvoltate în proiect (metodologii de lucru, proceduri cadru la nivelul instituţiei administraţiei publice locale din Comuna Jariştea Judeţul Vrancea).

Diseminarea rezultatelor şi a bunelor practici va viza în special celelalte instituţii ale administraţiei publice locale din Judeţul Vrancea care nu au fost incluse în astfel de proiecte şi care se confruntă cu acelaşi tip de nevoi de dezvoltare de strategii de dezvoltare locala şi a procedurilor de implementare a acestora.

Proiectul „Îmbunătăţirea procesului de luare a deciziilor în Comuna Jariştea” îşi propune dezvoltarea capacitaţii de formulare a politicilor publice, de a realiza o mai bună reglementare şi planificare strategică, precum şi aceea de a dezvolta parteneriatele inter-instituţionale.

Scopul proiectului este creşterea calităţii deciziilor în administraţia publică locală din comuna Jariştea prin consolidarea cadrului de responsabilizare a cetăţenilor în vederea definirii principalelor direcţii de dezvoltare strategică şi eliminarea dependenţei de o economie cvasi-monovalentă.

Proiectul este cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013, Axa prioritară 1: Îmbunătăţiri de structură şi proces ale managementului ciclului de politici publice, Domeniul 1.1:Îmbunătăţirea procesului de luare a deciziilor la nivel politico – administrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.