Programul de educație financiară BaniIQ și în bibliotecile publice din județul Vrancea

Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” a organizat miercuri, 17 iulie 2013, training-ul de educație financiară BaniIQ pentru bibliotecarii publici din județul Vrancea, desfășurat la Ateneul Popular ”Mr. Gh. Pastia” Focșani și livrat de formatorii bibliotecii, Margareta Tătăruș și Nicoleta Oprișan.

Programul de educație financiară BaniIQ este inițiat de Visa Europe împreună cu băncile membre din Romania și prin intermediul acestui training va ajunge și în comunitățile locale prin bibliotecile publice incluse în programul Biblionet, în toată România.

Parteneriatul Visa Europe, Junior Achievement și Biblionet pentru programul BaniIQ în cadrul bibliotecilor publice locale vizează accesibilizarea informației financiare și încurajarea interesului pentru o mai bună organizare a viitorului financiar al fiecăruia.

Bibliotecarii din județul nostru care au participat la acest training vor organiza și susține cursuri cu participare deschisă pe teme precum planificare financiară, organizarea bugetului personal, modalități de utilizare a serviciilor financiare pe internet, economisire sau investiții, astfel, informația financiară devenind mai accesibilă tuturor.

Vrâncenii pot participa gratuit la cursurile organizate în bibliotecile publice iar la absolvire vor primi un certificat de participare semnat de partenerii programului. Totodată, vor avea ocazia să câștige premii puse în joc în cadrul unor concursuri menite să încurajeze și să convingă și alte persoane să urmeze aceste cursuri.
Detalii despre acest program de educație financiară se găsesc și pe site-ul www.baniiq.ro/biblionet

DIRECTOR,                                            Relaţii Publice
dr. Teodora Fîntînaru                          bibl. Olaru Maria-Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.