Adevărul.ro: ”Procesul lui Marian Oprişan se prelungeşte. Judecătorul a admis să se efectueze o expertiză contabilă în dosarul cu un prejudiciu de 1,5 milioane de euro”

Magistratul Lucian Buta a admis în cadrul şedinţei de judecată de ieri o expertiză contabilă în dosarul baronului de Vrancea. Audierea martorilor în dosarul de corupţie al lui Marian Oprişan s-a încheiat, dar o decizie a judecătorului întârzie să apară. Asta după ce la termenul de astăzi judecătorul Lucian Buta a admis efectuarea unei expertize contabile, solicitată de baronul de Vrancea.

Prin urmare, un nou termen al dosarului a fost stabilit pentru 21 august. Prezent la Cluj napoca la termenul de astăzi, Marian Oprişan a spus: “Eu am încredere în magistraţii judecători ai României, în magistraţii statului de drept, pentru că magistraţii judecători sunt garanţii statului de drept în România. Fac un apel la Consiliul Superior al Magistraturii să stopeze tertipurile diferitelor instituţii, fie că e Direcţia Naţională Anticorupţie, fie că e Parchetul General, pentru a exercita presiuni asupra magistraţilor judecători. Mă refer la faptul că în România a devenit o practică în ultima perioadă, şi asta nu pentru mine, pentru că eu ştiu foarte clar că nu sunt vinovat şi că nu am fost hoţ nici înainte de 2005, când a venit Traian Băsescu la putere, şi nici după 2005, mă refer la faptul că justiţia trebuie să fie imparţială, independentă şi în slujba cetăţeanului român. Cred că ceea a făcut doamna Codruţa Kovesi este o formă de presiune la adresa magistraţilor din România“, a spus Marian Oprişan reporterilor aflaţi pe holul instanţei clujene, referindu-se la faptul că şefa DNA a sesizat inspecţia judiciară în legătură cu tergiversarea dosarului în care este judecat şeful CJ Vrancea.

Citește integral AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.