Primarul Misăilă NU a pus pe ordinea de zi proiectul PNL privind sensul giratoriu de la Praktiker (centura Focșaniului) și nici pe cel referitor la plata în rate a parcării

Primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, a refuzat să pună pe ordinea de zi a ședinței de ieri a Consiliului Local proiectul privind realizarea unui sens giratoriu pe centura Focșaniului, în zona Praktiker – OMV Petrom, acolo unde se petrec foarte multe accidente.

Primarul a afirmat că nu este necesar un astfel de proiect, decizia putând fi luată și fără proiect de hotărâre. Declarația sa îl acuză și mai mult, pentru că asta înseamnă că putea face până acum un giratoriu și nu a făcut.

”Că era votat sau nu asta era altă discuție, însă proiectul trebuia să fie pe ordinea de zi. Nu este prima dată când proiectele PNL nu ajung pe ordinea de zi. Este vorba de abuz în serviciu și primarul va trebui să răspundă pentru asta. Orice zi de întârziere poate însemna o tragedie rutieră. Nu am propus în proiect și sens giratoriu la intrarea în Focșani dinspre Golești pentru că știm că mai sunt câteva probleme de ordin tehnic de rezolvat, dar giratoriul de la Praktiker poate fi făcut fără probleme în câteva ore.”, a precizat Nicu Tănase, președintele PNL Focșani.

Administrația PSD condusă de primarul Cristi Misăilă nu a făcut nimic pentru siguranța traficului pe centura Focșaniului după ce a preluat-o în administrare. În aceste condiții, PNL îl somează pe primar să urgenteze cât mai repede procedurile, să convoace comisia din care fac parte și reprezentanții Poliției Rutiere și să amplaseze un sens giratoriu provizoriu la Praktiker. Dacă nu va face asta va răspunde în fața legii pentru orice accident rutier se va produce în zona respectivă.

Un nou refuz marca PSD & Misăilă

Totodată, primarul Cristi Misăilă a refuzat ieri să pună pe ordinea de zi proiectul PNL privind plata în rate a parcării către SC Parking SA, în condițiile în care focșănenii sunt obligați să plătească integral, la început de an, taxa de 143 de lei (redusă prin amendamentul PNL în condițiile în care PSD dorea taxă de 180 de lei), altfel își pot pierde locul de parcare.

Puterea de cumpărare a vrâncenilor a scăzut după aberațiile fiscale ale Guvernului PSD. Nu toată lumea își permite să plătească taxa integral pe un an de zile și în avans. Normal ar fi ca focșănenii să poată plăti taxa în maxim 4 rate, dacă solicită acest lucru.

Proiecte refuzate și în noiembrie 2017

Consilierul PNL Ana Maria Dimitriu a depus în luna noiembrie două proiecte în numele PNL, proiecte care nu au ajuns nici acum pe ordinea de zi. Primul proiect se referea la inventarierea tuturor unităților de învățământ din Focșani, pentru a se constata dacă au apă caldă și săpun (conform normelor este obligatoriu, iar primarul Misăilă a admis că doar 80 % din unități ar fi în regulă). Al doilea proiect se referea la construirea unui gărduleț de protecție în Piața Unirii, pe partea perimetrului istoric, în vederea evitării oricărui pericol pentru copii și adulți. (Un gărduleț similar este vis-a-vis, la cafenele).

Departament Comunicare PNL Focșani, 24 ianuarie 2018

2 Responses to Primarul Misăilă NU a pus pe ordinea de zi proiectul PNL privind sensul giratoriu de la Praktiker (centura Focșaniului) și nici pe cel referitor la plata în rate a parcării

 1. luci 24/01/2018 at 19:00

  Dl Presedint PNL Focsani dv nu ati vazut ce pune pe ordinea de zi ciuma rosie amplasarea de Mrcheturi pe strada Mrasesti ca de de acolo vin bani la partid cum sa intimplat cu multe licitati masluite .
  Dar eu le sugerez sa asculte acea melodie romineasca …Dr va veni o zi cind vor da cu subsemnatul in fata tuturor vrincenilor ,spun asta datorita faptului ca si seful lui direct la aniversarea mici uniri ca consilieri PNL nu au votat construirea noului Spital de la Focsani cuie credeti cal incredinta sa faca tot lui cumatru Prunache cum a construit si casa de asigurari de sanatate si acum dupa 10 ani crapa toata ca simpatizant al pnl vrancea va rog sa nu le dati mina libera .
  Cu respect DL. Presedinte Neculai Tnase.

  Răspunde
 2. luci 24/01/2018 at 19:16

  S las mai intreba pe acest primar cite taxe si impozite mai dezvolta ca si de la cimitire pune pe ordinea de zi taxa pe 7 ani 350 taxa pe 15 ani 1000 taxa pe mormint cit crede el eu i sugerez sa nu vizioneze filmul TRILAR cu Maikal Jcson ca o sa gaseasca la usa primariei numai schelete de oameni.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.STIRI LIVE