Primarul Misăilă își asociază imaginea cu patronul echipei Astra, Ioan Niculae, urmărit penal pentru spălare de bani

Cristi Misăilă, primarul Focșaniului, a fost văzut sâmbătă seara în tribunele stadionului din Giurgiu, alături de Ioan Niculae, patronul echipei de fotbal Astra, grupare care a învins-o pe FCSB cu 1 – 0 în prima etapă a campionatului. Misăilă a părut bucuros la golul Astrei și fericit la finalul jocului, motiv pentru suporterii FCSB-ului să-l vadă și să-i reproșeze pe unele rețele de socializare că este anti-FCSB.

Misăilă a stat tot meciul lângă Niculae, un personaj extrem de controversat, urmărit penal pentru spălare de bani și condamnat la închisoare cu executare într-un dosar finalizat de procurori anii trecuți. Presa a relatat anul acesta mai multe aspecte noi legate de afacerile lui Niculae care l-au dus în atenția procurorilor. Niculae a fost închis în urma unei condamnări, fiind ulterior eliberat condiționat.

De ce și-a asociat Misăilă imaginea cu a lui Niculae, personaj condamnat la închisoare și urmărit penal în prezent? Vom afla probabil în perioada următoare. (Ed. O.)

PS: Reamintim faptul că Ioan Niculae a fost condamnat pentru că a finanțat ilegal campania electorală a social-democratului Mircea Geoană cu 1 milion de euro. În schimb, Niculae ar fi dorit numirea unor oameni de-ai lui în funcții importante din Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.