Primarul Daniel Nicolas va participa la mitingul de protest, ca invitat al Asociatiei pentru Mediu si Dezvoltare Durabila Locala

Intrucat marti, 29 martie 2011, membri ai unor organizatii nonguvernamentale vor organiza, la ora 12:00, in fata Ministerului Sanatatii, un miting de protest impotriva desfiintarii abuzive a Spitalului Orasenesc din Odobesti, facem urmatoarele precizari:

Primarul Daniel Nicolas va participa la acest miting ca invitat al Asociatiei pentru Mediu si Dezvoltare Durabila Locala ; Primaria Odobesti nu a organizat acest miting; Mitingul este organizat de Asociatia pentru Mediu si Dezvoltare Durabila Locala, Institutul Verde si Asociatia studentilor social-democrati din Romania, in colaborare cu organizatii nonguvernamentale din capitala si membrii ai societatii civile.

Tot maine, 29 martie 2011, la ora 9, salariatii Spitalului Orasenesc din Odobesti, cu sprijinul Sindicatului, vor organiza un miting in curtea Spitalului din localitate, in semn de solidaritate cu ong-urile care vor manifesta in fata Ministerului Sanatatii.

Comunicat primit de la Primaria Odobesti

2 Responses to Primarul Daniel Nicolas va participa la mitingul de protest, ca invitat al Asociatiei pentru Mediu si Dezvoltare Durabila Locala

 1. de la lume adunate 28/03/2011 at 18:12

  nu. dl primar nicolas nu organizeaza nici o demonstratie, nici un miting…… nici campaniile electorale nu le organiza………. el nu are nicio vina, merge asa….teleleu – tanase.
  o clarificare: e evident si sfidator ca acest guvern ia masuri antipopuliste, sunt un semnatar al petitiei impotriva desfiintarii sau comasarii sau transformarii spitalelor. dar mi se acreste cand vad politicieni (chiar si primari) ai partidelor psd, pnl sau pc ca se bat cu pumnii in piept ca lupta pt drepturile alegatorilor. ei nu sunt decat niste profitori si speculanti ai momentelor. orice decizie buna-rea a actualului guvern o considera abuziva si ameninta cu manifeste, proteste, greve si ca actioneaza guvernul in instanta. daca ar fi fost sincere aceste declaratii politice (pt ca sunt politice), nu as fi facut acest comment, dar m-am saturat sa ne ia de prosti ‘elita’ politica.
  pana nu se schimbam TOTI politicienii (de la vladica pana la opinca) nu vom avea sansa unei vieti mai bune.

  Răspunde
 2. anda 14/04/2011 at 16:23

  spitalul din Odobesti putea fi salvat daca se intervenea la timp. primarul e insa sfatuit prost de city-managerul lui, cooptat la ordinul lui oprisan. daca ar fi sa citim ” http://www.monitorulvn.ro/monitorul_de_vrancea-2-107001.htm ” , am zice ca tare are noroc Odobestiul de un asa om. insa, in ce ziar se lauda de unul singur mindrila? in ziarul lui oprisan, care iata, a mai promovat un om pe posturi care sa-l ajute pe MOp in prezent si viitor.
  intrebare pt mindrila constantin: care sunt performantele lui (ca populatia ii stie doar “performantele” nu PERFORMANTELE)? care sunt proiectele la care EL a lucrat?
  si daca e sa tragem cu ochiul spre Odobesti, se vede cat de bine implementate au fost proiectele la care lucreaza echipa numeroasa a lui nicolas.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.