Primăria Panciu susţine că toate străzile din oraş au fost deszăpezite

Viceprimarul Iulian Nica anunță faptul că luni, 27 ianuarie 2014, toate străzile din orașul Panciu au fost deszăpezite. Utilajele Primăriei Orașului Panciu au acționat atât în zona urbană, cât și în cea din cartierele aparținătoare, respectiv Neicu, Crucea de Sus, Crucea de Jos, Satu-Nou și Dumbrava.

În zona centrală, s-a acționat pe strada Nicolae Titulescu, de la intersecția cu Bulevardul Independenței, până la Spitalul Orășenesc. De asemenea, a fost îndepărtată zăpada de la instituțiile de învățământ, instituțiile publice, precum și din zona parcurilor. Intervențiile au fost efectuate cu 3 buldoexcavatoare, 2 vole mari și 1 autolamă cu sărăriță.

Iulian Nica precizează faptul că acțiunile de deszăpezire vor continua și pe parcursul zilei de marți, 28 ianuarie 2014, în cartiere și în parcările din cvartalele interioare ale blocurilor, amenajate în 2013, datorită proiectului cu finanțare europeană „Crearea şi modernizarea zonelor verzi, mobilier stradal, parcuri şi zone florale“, din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană al Orașului Panciu (PIDU).

„Pe această cale, țin să fac un apel către toţi cetăţenii orașului Panciu să dea dovadă de responsabilitate şi solidaritate civică în situația creată la nivelul comunității de ninsoarea abundentă și viscolul din perioada 25-26 ianuarie. De asemenea, le solicit tuturor cetăţenilor și agenților economici să îndepărteze zăpada din raza de domiciliu și a magazinelor. Nu în ultimul rând, mai fac un apel la toți șoferii să nu parcheze în zonele unde acționează utilajele de deszăpezire, pentru ca acestea să poată interveni în mod eficient“, a declarat viceprimarul Iulian Nica.

Biroul de Presă al Primăriei Oraşului Panciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.