Primăria Panciu face apel la locuitori să-şi deszăpezească trotuarele de lângă locuinţe

Ion Petre, Primarul Oraşului, face un apel la toţi cetăţenii din Panciu să dea dovadă de spirit civic şi solidaritate în această situaţie dificilă în care se găseşte comunitate.

Pe această cale, Primarul Ion Petre le solicită tuturor cetăţenilor din zona centrală să iasă în stradă şi să dezăpezească trotuarele şi parcările.

De asemenea, Primarul îi roagă insistent pe toţi şoferii să nu scoată maşinile din parcări sau din curţi, pe parcursul zilei de luni, pentru ca utilajele de dezăpezire să poată interveni eficient.

În acest moment în Oraşul Panciu acţionează două vole şi un tractor cu lamă. Aceste utilaje sunt deservite de către trei camioane, care transportă zăpada degajată de pe carosabil.

Primăria Oraşului Panciu informează cetăţenii că, în baza planului de dezăpezire adoptat în cadrul Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, se vor dezăpezi, pe parcursul acestei zile, mai multe străzi principale.
Conform acestui plan, între orele 10.00-14.00 se dezăpezeşte strada Nicolae Titulescu, de la intersecţia cu 1 Mai până la benzinăria Petrom.
După ora 14.00 vom informa în legătură cu următorul tronson de drum care va fi dezăpezit în totalitate.

Urmare a condiţiilor meteorologice deosebit de grave, Primăria Oraşului Panciu a instituit măsuri speciale, încă din data de 3 februarie 2012.

Primarul Ion Petre a dispus ca 24 ore/24 ore să existe, la Primăria Oraşului Panciu un serviciu de permanenţă care să poată acţiona în caz de urgenţă. Cei care asigură permanenţa sunt capabil să intervină în situaţiile de urgenţă care ar putea apare pe raza localităţii.

Cetăţenii care ar putea avea probleme de sănătate, lipsă de medicamente, alimente sau lemne pot cere ajutorul Primăriei Oraşului Panciu la numărul de telefon 0237/275811.

Biroul de Presă al Primăriei Oraşului Panciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.