Președinția Camerei Deputaților nu se apără cu deputați ”mitralieră”!

Democrația și respectul față de lege și cetățean au fost reinstituite miercuri, 5 decembrie, în Camera Deputaților, acolo unde partidele de Opoziție au reușit, prin unitate, să dea o lovitură coaliției PSD-ALDE, cea care se crede veșnică pe fotoliile de conducere din Cameră. Coaliția PSD-ALDE a pierdut majoritatea în Camera Deputaților, în ciuda faptului că Liviu Dragnea și-a trimis interpusul, pe Florin Iordache, să țină și cu dinții de funcții, scaune, microfoane și… ștampile.

PNL, alături de colegii din PMP și USR, a arătat foarte clar că Dragnea și Iordache nu mai au ce căuta în fruntea Legislativului din Camera Deputaților, cei doi meritînd a fi revocați din funcțiile pe care le dețin.

Demersul nostru politic a fost unul legitim, bazat pe faptul că această coaliție toxică pentru România și-a piedut majoritatea și nu ar mai trebui să se afle la guvernarea țării, iar toate procedurile urmate miercuri au respectat legile statului, Regulamentul de funcționare a Camerei Deputaților, Constituția României și deciziile prealabile date, într-o speță similară, de Curtea Constituțională a României.

Poate acum, în al 13-lea ceas, Dragnea va pricepe că tot castelul său de cărți și de pioni se prăbușește și că scaunul său de președinte al Camerei Deputaților nu poate fi apărat cu ”altă întrebare” , nici cu deputați ”mitralieră”.

Deputat Ion ȘTEFAN

PS: Demersul nostru, cel de revocare, a fost făcut procedural respectând Regulamentul, Constituția României și deciziile CCR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.