Presedintele PSD, Victor Ponta, s-a aflat in vizita la Bruxelles

Presedintele PSD, domnul Victor Ponta, s-a intalnit, azi, la Bruxelles, cu europarlamentarii PSD si cu Martin Schulz, presedintele Grupului Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, iar in aceasta dupa-amiaza are o intrevedere cu reprezentantii Directiei Generale Politica Regionala a Comisiei Europene (DG Regio).

La discutiile pe care presedintele PSD le va avea cu Dirk Ahner, Director General at DG REGIO, vor participa domnul Victor Bostinaru, europarlamentar PSD, doamna Ramona Manescu, europarlamentar PNL, precum si doamna Angela Martinez Sarasola, sefa unitatii responsabile de relatiile cu Romania.

Joi, 23 iunie 2011, incepand cu ora 12.30, domnul Victor Ponta va participa la Conferinta Liderilor PES (Albert Hall, E. Pirmez 9, 1040 Bruxelles). Pe agenda conferintei, se regasesc, printre altele, “Declaratia de principii a PES”, precum si declaratia socialistilor europeni “De la haos economic la Guvernarea economica”.

In cadrul reuniunii liderilor Socialistilor Europeni, urmeaza sa fie adoptat apelul “De la haos economic la guvernare economica”, ce va fi adresat Consiliului European pentru o strategie alternativa bazata pe investitii si modernizare. De asemenea, va fi analizata campania pentru introducerea taxei pentru tranzactiile financiare.

Cel mai recent pas in cadrul acesteia este solicitarea semnata de 850 de parlamentari de stanga din UE, inclusiv senatori si deputati romani, catre Comisia Europeana de a adopta cat mai repede un cadru comun de reglementare a tranzactiilor financiare.

Comunicat primit de la PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.