Preşedintele PSD, Victor Ponta: „Le urez la mulţi ani colegilor liberali, cu ocazia împlinirii a 137 de ani de la înfiinţarea PNL”

Preşedintele PSD, Victor Ponta, urează la mulţi ani Partidului Naţional Liberal şi tuturor membrilor acestui partid, cu ocazia împlinirii a 137 de ani de la înfiinţarea PNL.

„Astăzi, 24 mai, cu ocazia împlinirii a 137 de ani de când Partidul Naţional Liberal a luat fiinţă, vă transmit o caldă urare de „La Mulţi Ani” din partea mea şi a Partidului Social Democrat. Apreciez rolul jucat de PNL în istoria României, la fel cum apreciez faptul că acest partid nu a încetat niciodată să facă istorie pentru ţara noastră. Mă refer si la buna noastră colaborare, un moment fără precedent în perioada post-comunistă în care stânga şi dreapta din România fac front comun pentru a repara nedreptatile si pentru a guverna România, spre dialog şi normalitate între două forţe politice mature şi responsabile.

Vă asigur de faptul că sunt extrem de mulţumit de colaborarea pe care o avem în prezent şi conştient de importanţa acestui moment pentru generaţiile prezente. Guvernarea noastră incepe să transmită un semnal de unitate nu doar în plan politic, cât şi în plan social, la nivelul întregii Românii, acolo unde până nu de mult cetăţenii acestei ţări au fost atât de greu încercaţi.

Pentru relaţiile excelente pe care le-am dezvoltat alături de PNL în toţi aceşti ani, pentru buna colaborare din plan executiv şi pentru relaţiile deosebit de civilizate dintre PNL şi PSD în toţi aceşti ani, vă multumesc vouă, tuturor membrilor Partidului Naţional Liberal, şi vă urez încă o dată la mulţi ani, înţelepciune şi putere de muncă.”

Comunicat primit de la PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.