Președintele Platformei Civice ”Împreună”, Mihai Gheorghiu, a avut o reacție fermă după lipsa de atitudine a multor personalități în ”cazul Laura Bretan”

Președintele Platformei Civice Împreună, Mihai Gheorghiu, a sancționat într-o postare pe o rețea de socializare tăcerea deplină a celor care s-au declarat conservatori și/sau creștini. Iată postarea președintelui celei mai mari platforme civice alcătuită din peste 1000 de organizații și personalități publice din România:

Tăcere deplină în taberele “conservatorilor publici”, a intelectualilor publici, a “modelelor etice absolute”, a “marilor scriitori”, a “conștiințelor exemplare”. Nimeni nu strigă pentru Laura Bretan. Dacă a vrut să facă act de mărturisire publică a credinței ei, își merită soarta, nu-i așa?! Imensa nedreptate nu smulge niciunei “conștiințe exemplare” nici măcar o lacrimă, nici măcar un oftat.

Dacă nu sunt derapaje fundamentaliste de condamnat, dacă nu sunt de anihilat cuiburi antimacron, antimerkel, dacă nu pot fi relevate “conspirațiile filetiste” și nici “stupiditatea” intrinsecă a clerului și mirenilor ortodocși, dacă nu sunt de demascat cuiburi trumpiste, atunci tăcerea doctă și adaptată situației tactice este opțiunea perfectă pentru “conservatorul public”.

Dacă realitatea atacului agendei politice a nefirescului își fixează ca țintă un copil de 16 ani și explodează pe retina unei întregi țări, atunci tăcerea care confirmă realitatea ireductibilă e totuși semnul unei recunoașteri, fie ea lașă și ignară. Așa cum și tăcerea în fața imundei campanii antireferendum a fost primită cu tăcerea aprobatoare a acelorași falange modelatoare. S-a comunicat sec după referendum că “referendumul și-a ratat tema“.(A. M. Be.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.RECLAMA TA AICI!

Cere o ofertă de publicitate trimițând o solicitare la adresa de e-mail vranceamedia@gmail.com.